به گزارش ایرنا ، محمدرضا ابوالقاسمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده هشت هزار میلیارد ریال و ارزش پروندههای منجر به صدور حکم توسط تعزیرات ۵۷۳ هزار میلیارد ریال است و میزان ۱۵ میلیارد ریال وصول شده است.
وی با اشاره به تشدید نظارتها در استان افزود: ۸۰ درصد از تماسهای سامانه ۱۲۴ به محض شکایت پاسخ داده می شود و ۲۰ درصد دیگر نیاز به کارشناسی دارد.
وی خاطرنشان کرد: هر کیلو تحم مرغ در استان کرمان ۲ هزار تومان ارزانتر از سایر استانهای دیگر است.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کشور در شرایط خاصی به سر میبرد افزود: نگرانی مردم از گرانی اجناس در بازار است.
سینا خسروی با اشاره به اینکه نرخ تورم شهریورماه امسال نیز بر اساس اعلام مرکز آمار ایران افزایش تورم را نشان میدهد گفت: کرمان جزو سه استان گران کشور در نرخ تورم بود و اکنون براساس نرخ تورم ماهیانه رتبه ۲۹ و تورم نقطهای رتبه ششم کشوری را داریم.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به وضعیت قیمت مرغ در استان بیان داشت: در زمینه تامین مرغ یک استان وارد کننده و وابسته به استان یزد هستیم اما با ورود به موقع تنظیم بازار استان با قیمت مناسب اجازه ندادیم که در بازار کمبود مرغ احساس شود.
خسروی با تاکید براینکه بازار مرغ هر شب در استان رصد میشود تصریح کرد: این مهم منجر شد تا استان کرمان از رتبه سوم و چهارم در قیمت مرغ در کشور به رتبه دوازدهم برسد و حتی قیمت مرغ از استان یزد هم پایین تر نرخگذاری شد.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تصریح کرد: پیش بینی میشود؛ جهش قیمت مرغ در استان نداریم و وضعیت قیمت مرغ در مقایسه با کشور مطلوب و در بحث تخم مرغ نیز حدود ۱۰ درصد قیمت تخم مرغ استان از میانگین کشوری پایینتر است.
واحدهای توزیعی میتوانند شکر دولتی از صمت دریافت کنند
وی با بیان اینکه تولیدکننده در بحث شکر نیستیم بلکه باید از استان های دیگر پیگیری شود تا این کالا در استان تامین شود یادآور شد: افزایش قیمتی که دولت در حوزه شکر ارائه داد سبب نزدیک شدن قیمت دولتی این کالا با قیمت آزاد شد و با این کار دیگر بازار سیاه در زمینه توزیع شکر نداریم.
خسروی با اشاره اینکه کمبود روغن صاف منجر به افزایش قیمت سه برابری آن در استان شده است تصریح کرد: کمبود این روغن به دلیل سودجویی تعدادی از دلالان است که شناسایی شدهاند و برخورد با آنها در دستور کار واحدهای نظارتی و قضایی است.
وی گفت: نانوایی متولی یک کالای استراتژیک است و انحصار در نانواییها باعث شده از صدور مجوزها در این حوزه جلوگیری شود.
وضعیت توزیع کالاهای اساسی با تعرفه دولتی طی ۶ ماهه امسال
وی با اشاره به اینکه برنج، گوشت، شکر و روغن از کالاهای اساسی مردم هستند که واردات در این زمینه ها انجام شده است تصریح کرد: سرانه مصرف برنج وارداتی هر فرد ۲۸کیلوگرم است که امسال ۴۶هزار و ۲۰۰ تن نیاز برنج وارداتی بوده که طی ۶ ماهه گذشته هفت هزار و ۱۵۰ تن با تعرفه دولتی توزیع شده و یک ششم نیاز را دولت تامین کرده است.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه مصرف شکر هر فرد ۳۰ کیلوگرم و نیاز استان ۴۹هزار و ۵۰۰ تن نیاز استان بوده است افزود: هشت هزار و ۵۰۰ تن شکر دولتی در استان تامین شده است و اگر واحدهای تولیدی نیاز به شکر دارند؛ میتوانند به اداره صمت مراجعه کند.
خسروی با بیان اینکه سرانه مصرف مرغ هر فرد ۲۱ کیلوگرم و نیاز استان ۳۴هزار و ۶۵۰ تن مرغ که از این مقدار ۵۰۰ تن مرغ منجمد توزیع شده است گفت: مردم استان کرمان از مرغ منجمد استقبالی نمیکنند و تا حد امکان از مرغ گرم استفاده میکنند و به همین دلیل توزیع مرغ منجمد در استان به شدت پایین بوده است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت منجمد برای هر فرد در استان ۷ کیلوگرم که سرانه مصرف در این حوزه کاهش داشته که نیاز استان ۱۱هزار و ۵۵۰ تن است گفت: در ۶ ماهه اخیر ۲۸۰ تن توزیع شده است.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان خاطرنشان کرد: سرانه مصرف روغن ۱۷کیلوگرم و نیاز مصرفی استان ۲۸ تن است که هزار و ۶۰۰ تن به صورت دولتی توزیع شده است.
وی ادامه داد: دولت با وجود همه تنگدستی که در حوزه ارزی داشته است بخشی از واردات کالاهای اساسی را با ارز دولتی به مردم ارائه داده است.