حسین شیرازی مقدم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در راستای توسعه سرانه ورزشی، ایجاد پایگاه قهرمانی و استعدادیابی در جنوب شرق تهران اجرا شده که توسط خیر ورزشی تکمیل و به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه برای تکمیل این طرح ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار اولیه تخصیص یافته است گفت که تکمیل این طرح تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
به گفته رییس هیات اسکواش جنوب شرق، در این طرح عمرانی و ورزشی قرار است تا ۲ کورت سالنی، فضای اداری، سرویس بهداشتی و رختکن ایجاد شود.
شیرازی مقدم همچنین از رایزنی شهرداری منطقه ۱۴ پایتخت برای تخصیص زمین ورزشی به هیات اسکواش جنوب شرق خبر داد و گفت : در نشستی که با شهرداری این منطقه انجام شد در نظر است تا ۵۰۰ متر زمین برای ایجاد مجموعه اسکواش در نقطه تعلق گیرد.
رییس هیات اسکواش جنوب شرق تهران با بیان اینکه کرونا بسیاری از فعالیت این ورزش را در بخش راکد بال، پدل و دوره های مختلف آموزشی را تعطیل کرده است افزود: در حال حاضر بیشتر فعالیت این هیات مربوط به برگزاری دوره های مربی گری، ضد عفونی کردن اماکن ورزشی، توزیع مواد ضدعفونی کننده میان ورزشکاران، دوره های مجازی روانشاسی ورزشی و توزیع ۵هزار بسته غذایی و ماسک بهداشتی میان نیازمندان بوده است.
به گفته وی امیدواریم با ریشه کن شدن بیماری کرونا فعالیت این ورزش در این منطقه مجدد احیا شود.
اسکواش در جنوب شرق مناطق ۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ پایتخت را تحت پوشش خود دارد.
اسکواش جزئی از ورزش های راکتی به حساب می آید که به صورت تکنفره (۲ بازیکن) و دونفره (۴ بازیکن) در زمینی کاملا احاطه شده با دیوارهای معمولا شیشهای بازی میشود.
یکی از دشواریهای اسکواش این است که برخلاف دیگر ورزشهای راکتی، توپ در اغلب اوقات از پشت سر بازیکن میآید، هدف اصلی این بازی، ضربه به توپ است تا حریف نتواند براحتی ضربه بعدی را به دیوار بزند یا به دشواری واکنش نشان دهد.