یونس رنجکش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه میزان تسهیلات پرداختی با توجه به پرونده های تکمیلی موجود در بانک ها همخوانی ندارد، افزود : گزارش های دریافتی از دبیرخانه ستاد استان حکایت از نارضایتی متقاضیان نسبت به عدم پرداخت به موقع این تسهیلات دارد.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ای برای بررسی مشکلات تسهیلات پرداختی در فومن اضافه کرد : با توجه به سهم تسهیلات بیش از ۱۲ میلیارد تومانی نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی در فومن تنها ۱۰درصد آن تاکنون پرداخت شده است و پرونده های موجود در بانک های فومن در خصوص تسهیلات کرونا برای حمایت از بنگاههای آسیب دیده نشاندهنده پرداخت ۴۰ درصدی است.
وی یاد آور شد: این درحالی است که این تسهیلات می تواند نقش مهمی در پویایی کسب و کارها، اشتغالزایی و جبران خسارت ها داشته باشد.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان اضافه کرد : همچنین تا پایان سال ۹۹ تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان فومن حدود ۷۰۰ نفر بر اساس تسهیلات پیش بینی شده می باشد که این رقم تاکنون کمتر از ۱۰ درصد تحقق یافته است.
رنجکش افزود : در سایر شهرستان ها نیز این مشکلات وجود دارد و عمده ترین مانع عدم پرداخت به موقع تسهیلات توسط بانک ها اعلام می شود.
وی گفت : با توجه به مشکلات اقتصادی کشور تسریع در پرداخت تسهیلات موجب بهره برداری به موقع طرح ها و رونق کسب و کارها می شود که باید تلاش کنیم موانع برداشته شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان یاد آورشد : هر چند در سال گذشته اقدامات خوبی را از بانک ها شاهد بودیم اما انتظار داریم امسال این روند شتاب بیشتری داشته باشد.
.
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
رشت - ایرنا- مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : با توجه به گذشت بیش از نیمی از سال، روند پرداخت تسهیلات تکلیفی توسط بانک های استان رضایت بخش نیست.