به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری این دانشگاه، دکتر قاسم بیانی گفت: کمیته مقابله با شیوع کرونا در استان پیش از همه استان ها شکل گرفت و مسوولیت هر فرد را در فاز همه گیری تعیین و با توجه به ظرفیت ها اختصاص این تعداد تخت به بیماران کرونایی بهترین تصمیم گیری و پیش بینی اولیه برای شرایط بحرانی این بیماری در استان در نظر گرفته شد.
وی از در نظر گرفتن ۴۰۰ تخت نقاهتگاهی با همکاری ارگان های مختلف نیز خبر داد و افزود: خوشبختانه تا کنون به دلیل عدم نیاز، از این تخت ها استفاده نشده است.
بیانی اظهار داشت: از ۹ بیمارستان استان سه بیمارستان را به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص دادیم تا دیگر بیماران در رفاه کامل و بدون نگرانی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان های امام حسن (ع)، آیت الله هاشمی رفستجانی و جوادالائمه سه بیمارستان پوشش دهنده بیماری کووید ۱۹ در استان است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مردم خواست تا بیشتر در خانه بمانند و افزود: هر چه قدر مردم بیشتر قرنطینه خانگی و پروتکل ها را رعایت کنند، همه گیری نیز زودتر کاهش خواهد یافت.
وی افزود: بیماری کووید ۱۹ بیماری است که با مراجعه زودهنگام قابل کنترل و درمان است، بنابراین به جای نگرانی و پنهان کردن بیماری در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر جمعیت از ابتدای مرداد ماه امسال در وضعیت قرمز قرار دارد.