تهران - ایرنا - نشریه اسپانیایی در ادامه سلسله گزارش‌ها با موضوع انتخابات آمریکا نوشت، اگرچه نتایج نظرسنجی‌ها بیانگر پیشتازی «جو بایدن» سناتور کهنه کار دموکرات است اما «دونالد ترامپ»، معروفترین و البته منفورترین بیمار مبتلا به کووید_۱۹ در تلاش است تا در لحظه آخر از خود، «ترامپ ابر قدرت» بسازد.

 به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، نشریه اسپانیایی ال پائیس در ادامه سلسله گزارش‌هایی که این روزها به موضوع انتخابات پیش روی آمریکا اختصاص داده است، امروز در گزارشی با تیتر «همه‌گیری عامل تغییر انتخابات» نوشت: تاثیر شیوع ویروس کرونا بر انتخابات آمریکا هنوز نامشخص است؛ از طرفی با رای دهندگانی مواجه هستیم که از ترامپ راضی نیستند، از سوی دیگر حزب گرایی شدید و سرکوب آرای جمعیت اقلیت، می‌تواند به سود رقیب جمهوری‌خواه باشد.  

در حالی که ترامپ حین خروج از بیمارستان گفت «از کووید-۱۹ نترسید»، اما این ویروس برای دو سوم آمریکایی ها به شدت ترسناک است.

شیوع ویروس کرونا در آمریکا موجب نگرانی ۸۵ درصد شهروندان آمریکایی از شرایط نامطلوب اقتصادی است. به نوشته ال پائیس، تا پیش از شیوع کرونا، رشد اقتصادی، افزایش تولید ناخالص داخلی و بهبود شرایط اشتغال سبب شده بود تا ترامپ به پیروزی در انتخابات خوشبین باشد. اما ظهور یکباره بیماری همه‌گیر و پیامدهای آن، انتخابات را به نسخه افراطی این رویداد سیاسی بین حزب گرایی و ارزیابی عملکرد تبدیل کرده است.

در انتخابات سال ۲۰۱۶ میزان حضور رای‌دهندگان سفیدپوست افزایش و میزان حضور رای‌دهندگان سیاه‌پوست در پای صندوق‌های رای برای نخستین بار در بیست سال گذشته کاهش یافت. ترامپ نیز به اثرگذاری آرای سیاه‌پوستان واقف است. این روزها او در تلاش است تا حضور سیاه‌پوستان در انتخابات ماه نوامبر(آبان) کاهش یابد. هدف اول او این است که بیش از ۸ درصد آرای سیاه‌پوستان را به خود اختصاص دهد.

در ادامه این گزارش آمده است: پرسشی که اکنون به ذهن خطور می‌کند این است که در شرایطی که مدیریت غلط ترامپ بیش از ۲۱۵ هزار آمریکایی را به کام مرگ بیماری همه‌گیر فرستاده است، سرنوشت تصمیم گیری آمریکایی هایی که سال ۲۰۱۶ ترامپ را برای عهده داری منصب ریاست جمهوری کشورشان برگزیدند، چه می‌شود؟  

نشریه آ ب ث همچنین نوشت، اگرچه نتایج نظرسنجی ها بیانگر پیشتازی «جو بایدن» سناتور کهنه کار دموکرات است اما ترامپ، معروفترین و البته منفورترین بیمار مبتلا به کووید_۱۹ در تلاش است تا در لحظه آخر از خود «ترامپ ابر قدرت» بسازد.

نشریه ال اسپانیول نیز در گزارشی با اشاره به ابهامات موجود از وضعیت بیماری ترامپ نوشت: ترامپ ۷۴ ساله که تا کنون به اتهام عملکرد ضعیف و سهل انگاری در مقابله با شیوع کرونا با انتقادات بسیاری مواجه بوده است، نمی‌تواند به حقیقت شکنندگی و ضعف خود در مقابل این بیماری به عنوان عالیترین مقام این کشور، در برابر جامعه آمریکا اعتراف کند.  

ابتلای ناگهانی ترامپ به کرونا در حالی که او در یک قدمی تصاحب و حفظ جایگاه خود قرار دارد، مجال از دست دادن حتی یک دقیقه را به او نمی‌دهد. بنابراین بازگشت ترامپ بعد از فقط سه روز بستری در بیمارستان و انتشار ۲۸ توییت با گذشت ۲۴ ساعت از زمان ترخیص از بیمارستان، نشان دهنده «فرار رو به جلو» ی این رئیس‌جمهوری برای پیروزی در انتخابات است.  

دونالد ترامپ ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه دوشنبه به وقت واشنگتن (بامداد سه‌شنبه) و پس از آن که تیم پزشکی‌اش اعلام کرد وی در ۷۲ ساعت گذشته تب نکرده و میزان اکسیژن در خون وی طبیعی است، بیمارستان نظامی والتر رید را ترک کرد و به کاخ سفید بازگشت.

به گفته کارشناسان بهداشت با وجود ترخیص ترامپ از بیمارستان، مراحل درمان وی همچنان ادامه خواهد داشت زیرا وی در حال دریافت دوز ۵ روزه رمدیسیویر است.

ترامپ یازدهم مهرماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که تست‌های تشخیصی انجام گرفته از او و ملانیا همسرش، مثبت است و دوره قرنطینه خود را آغاز می‌کنند وی سپس به دنبال وخامت بیماری به بیمارستان نظامی والتر رید منتقل شد.