زاهدان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: قیام امام حسین (ع) برای رهایی مردم از سرگردانی و پیروی نکردن از عبث و نجات مردم از جهالت و نادانی صورت گرفت و دراین راه با همان رسالت بزرگ و اهمیتی که حضرت محمد (ص) برای هدایت مردم قائل بود به پیش رفت و پا جا پای پیامبر (ص) گذاشت.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلیمن مصطفی محامی در خطبه های این هفته نماز جمعه زاهدان اظهار داشت: حضرت محمد (ص) تمام زندگیش را صرف هدایت و دعوت مردم به حق و حقیقت و ابلاغ رسالت الهی کرد و تا حد مرگ پیش رفت و سختی‌های فراوانی را دراین راه تحمل کرد امام حسین (ع) نیز در راه دعوت مردم به دین و رهایی آنان از جهالت همانند پیامبر (ص) عمل کرد و تمام هستی‌اش را در راه هدایت به سوی دین اسلام و اطاعت از خداوند بلند مرتبه و نجات مردم از جهالت و نادانی گذاشت تا مردم را از سرگردانی و پیروی نکردن از عبث نجات دهد.

وی ادامه داد: بنابراین این درس بزرگی برای همه مردم بویژه ائمه جماعات، روحانیون و مسئولان است که در راه هدایت مردم بویژه نوجوانان و جوانان تمام توان خود را بکار گیریم و با روشنگری و آشناسازی آنان با وضعیت کشور و جهان اسلام حق و حقیقت را برای آنان بیش از پیش روشن سازیم تا دچار فتنه نشوند و همه بتوانند حق را تشخیص دهند و فارغ از قبیله و جناح و حزب به سوی حق و حقیقت رهنمون شوند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: یکی از راههای تحصیل تقوی الهی تربیت فرزندان صالح و نشر علم سودمند و صدقات ماندگار است که هم نورچشمی در دنیا و هم نجات در آخرت می شود.

امام جمعه زاهدان گفت: از پیامبر (ص) نقل شده است که وقتی انسان از دنیا می رود عملش نیز منقطع می شود مگر با سه عامل که یکی فرزند صالحی است که پس از مرگ او  برای وی دعا کند و دیگر اینکه دانشی یا علمی داشته باشد که پس از او بماند و از آن استفاده شود  و عامل سوم صدقه ماندگار است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای تربیت فرزندانمان سه کانون مهم تربیتی وجود دارد که شامل خانه و خانواده، آموزش و پرورش و اساتید و معلمان و در مساجد روحانیون و علما هستند که نقش تعلیم و تربیت را ایفا می کنند.

وی افزود: اهداف تربیتی دینی ، اخلاقی و معنوی، اجتماعی و سیاسی و افزایش دانش و بینش در صورتی انجام می گیرد که یک تلاش عمیق و مستمر و با برنامه داشته باشیم.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به ترویج سنت وقف گفت: سنت وقف از پیامبر (ص) شروع شد و با وقف‌های حضرت ( ع ) و ائمه اطهار، علما و زنان و مردان نیک اندیش و مومن با هدف ساختن خانه آخرت و جامعه ادامه یافت و همچنان تداوم دارد و اگر انسان در دوران زندگی با دست خودش  وقف را انجام دهد و از مال دنیا بگذرد و قبل از اینکه بمیرد از دنیا دل بکند بسیار بهتر و موثرتر است.

امام جمعه زاهدان افزود: وقف یک سرمایه گذاری ماندگار است و تمام شدنی نیست و بسیاری از کارهای خیر در جامعه مانند مشارکت در ساخت مدرسه، حوزه علمیه، کتابخانه، درمانگاه خیریه و یا هر کاری که هدفش ایجاد اشتغال است با وقف و موقوفات ماندگار است.

حجت الاسلام والمسلمین محامی ادامه داد: وقف از اینکه ثروت ها در دست یک گروه خاص قرار گیرد و یا دریک جا انباشته شود جلوگیری می کند، وقتی وقف انجام می شود برکات آن صرف عموم مردم می شود و مسوولان وقف باید گزارشی از آثار خوب موقوفات و نحوه مصرف آنها ارائه دهند تا مردم از آثار سنت وقف در جامعه آگاه شوند.