به گزارش ایرنا، " هشام شرف " روز شنبه در گفت وگو با خبرگزاری یمنی " سبا " با بیان اینکه این نشست مجازی نسخهای از همان جلساتی است که این گروه در ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ و ۱۳ نوامبر همان سال برگزار کردند، افزود: این جلسات برای فریب جامعه جهانی با تلاشی ظاهری برای اصلاح آنچه که این کشورها در یمن و جنایاتی که علیه مردم کشور ما جریان ۶ سال تجاوز و محاصره مرتکب شدهاند، انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد که تلاش نمایشی سفیران آن کشورها که علیه یمن توطئه کردهاند و به ظاهر برای وضعیت بد اقتصادی و رنجهای مداوم و محاصره و گرسنگی مردم یمن ابراز نگرانی میکنند، تاکید میکند که مسئولیت کامل در قبال ایجاد این رنجها، تخریبها و از بین بردن اقتصاد کشور ما متوجه آنها است.
وزیر امور خارجه یمن با بیان اینکه آن سفیران احساس نکردند که در دورههایی که «ویروس کرونا» جوامع را از هم جدا کرده است، چه انجام دادهاند و باید به پروندههای نظامی و اقتصادی در سفارتخانههای خود و پروندههایی که علیه مردم یمن و گزارشهای سازمان ملل مراجعه کنند و آنها را بخوانند تا دلیل رنج یمنیها در طول این دورهها و عواقب کارهایی که انجام دادهاند و تعداد یمنیهای کشته و زخمی شده را بفهمند و این را با حجم اسلحههایی که این «چهار کشور محور شرارت و بلا» در منطقه الجزیره و خلیج فارس فروخته (آمریکا و انگلیس) و استفاده کردهاند (عربستان و امارات) مقایسه نمایند.
وی خاطر نشان کرد که این چهار سفیر در جلسه مجازی توطئهآمیز خود تلاش کردند تا از مساله اساسی چگونگی متوقف کردن جنگ، پایان دادن به محاصره مردم یمن، توقف مداخله در امور کشور ما و خروج نیروهای خارجی از این کشور فرار کنند و در مورد موضوعات توافقنامه ریاض و نفتکش «صافر» بحث کنند و عملیات بازدارندگی موشکی و هواپیماهای بدون سرنشین که توسط «صنعا» بر اساس حق دفاع مشروع خود و در پاسخ متقابل به حملات هوایی متجاوزان انجام شده را محکوم کنند.
شرف به سفرای چهار جانبه توصیه کرد که بررسی دقیق علت وخامت، مشکلات و رنج اقتصادی یمن به آنها کمک میکند تا برخی از حقایق منجر به وخامت را بدانند که مهمترین آنها با نابودی تواناییهای اقتصادی و فلج شدن تمام جنبههای تولید و صادرات و تعلیق سرمایهگذاری و محاصره بسیاری از بنادر و فرودگاهها توسط متحدانشان و گروههای مسلح و شبه نظامیان وابسته به دولتی که در هتل تشکیل میشود (منصور هادی) و آنهایی که امارات و عربستان تشکیل دادهاند، بوجود آمده است.
وزیر امور خارجه یمن بار دیگر ریاض و ابوظبی را مسئول کامل آنچه برای تخریب انجام شده و اتفاق افتاده در یمن دانست و تاکید کرد که اینکه دو کشور و رهبران آنها مسئولیت کامل جنایات و کشتار مردم یمن را بر عهده خواهند داشت و آنها از مجازات و هزینه کشتارها، ویرانیها و رنجیهایی که در کشور ما به بار آوردهاند، نجات نخواهند یافت.
وی افزود: زمان بازنگری مواضع و توقف تامین مالی توسط کسانی که تاکنون با حمایت از شبه نظامیان و گروههای مسلح تابع خود به جنگ علیه یمن ادامه میدهند و پشتیبانی از روند صلح یکپارچه همه یمنیها فرا رسیده است و این جنایات کشورهایی که عامل اصلی بدترین فاجعه انسانی در تاریخ بشریت بودند را شامل میشود.
عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی-آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد، اما ظرف تقریباً شش سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هماکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
بر اثر تجاوز عربستان به یمن، تاکنون هزاران یمنی به شهادت رسیدهاند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.