مشهد- ایرنا- معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از فعالیت ۲۲ تیم سازماندهی حمایتهای روانی و اجتماعی پس ازبلایا (سحر) در هلال احمر استان خبر داد.

علیرضا معین زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس تصویب شورای عالی جمعیت هلال احمر تیم‌های سحر با مدیریت سازمان جوانان از سال ۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون ۲۲ تیم در این استان فعالیت دارند یعنی در تمامی ۲۲ شهرستان دارای شعبه هلال احمر، یک تیم سحر فعالیت دارد که در زمان بروز حوادث و بلایا به کمک آسیب‌دیدگان می‌رود.

وی با بیان اینکه هر شهرستان باید دارای ۲ تیم سحر باشد ادامه داد: در  هر تیم ۹ نفر از جوانان توانمند و داوطلب فعالیت دارند که به این ترتیب حدود ۲۰۰ نفر در قالب این تیمها در استان خراسان رضوی فعالند و در زمان بروز حوادث فراخوان می‌شوند.

معاون جوانان هلال احمر خراسان رضوی گفت: این نیروها در طول ایام سال در قالب کاروانهای نیکوکاری خدمت می‌کنند و در زمان بروز حوادث به مناطق آسیب‌دیده اعزام می‌شوند.

معین‌زاده افزود: در این راستا امسال یک تیم سحر در قالب طرح "نذر آب ۳" برای کمک و خدمات‌دهی به مناطق محروم شهر سربیشه از توابع استان خراسان جنوبی به این مناطق اعزام شد.

وی ادامه داد: این تیم در راستای انجام حمایتهای روانی، فرهنگی و اجتماعی با حضور در روستای محروم نازدشت از توابع شهر سربیشه به ارائه خدمات مشاوره‌ای، بازی درمانی، نمایش‌های شاد و عروسک‌ گردانی طی روزهای ۱۴ تا ۱۶ مهر ماه اقدام کرد.

معاون جوانان هلال احمر خراسان رضوی گفت: این تیم ۹ نفره به مدت سه روز در مناطق محروم خراسان جنوبی به مرکزیت روستای نازدشت در فاصله ۵۰ کیلومتری شهر سربیشه مستقر بود.

معین زاده با اشاره به توزیع اقلامی از قبیل کیف، کفش، البسه و لوازم التحریر افزود: رسیدگی به ۸۰ خانوار دارای معلول و توزیع پک کامل معیشتی، بهداشتی و ارائه خدمات روانی، فرهنگی و اجتماعی از مهمترین فعالیت‌های تیم سحر جمعیت هلال احمر خراسان رضوی بوده است.

طرح ملی نذر آب امسال برای سومین سال متوالی با هدف حمایت از استان‌های متاثر از خشکسالی شامل استانهای خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان به صورت ملی برگزار می شود.برای حمایت از این استانهای آسیب‌دیده از خشکسالی، سایر استانها به عنوان معین باید در سه حوزه سلامت محور، معیشتی و آبرسانی خدمات‌دهی و به روستاهای محروم کمک کنند.

استان خراسان رضوی در سال نخست اجرای این طرح معین استان سیستان و بلوچستان بود که در سال‌های دوم و سوم به عنوان استان معین خراسان جنوبی تعیین شد.