تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵

قم – ایرنا – رئیس انجمن عکاسان قم گفت: ۲۰۰ هنرمند عکاس آقا و خانم در بخش‌های مختلف خبری و غیرخبری دراین استان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد تاکنون اطلاعات ۱۲۵ عکاس در بانک اطلاعاتی عکاسان قم به ثبت رسیده است

ابراهیم سلیمانی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عکاسی قم درسال‌های اخیر با رشد قابل توجهی همراه شده است، ادامه داد: برگزاری نشست‌های تخصصی نقد عکس باحضور هنرمندان و صاحب نظران عکاسی استان و کشور، وجود ظرفیت‌ها و سوژه‌های خاص مذهبی و همچنین ایجاد رشته عکاسی در۲ مرکز علمی کاربردی دراستان از جمله دلایل رشد عکاسی در قم است.

وی با اشاره به غنای بانک اطلاعاتی از عکاسان قم، افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از عکاسان استان، سرمایه ای بزرگ برای برنامه ریزی، شناسایی هنرمندان توانمند و معرفی ظرفیت های عکاسان استان فراهم کرده است.

رئیس انجمن عکاسان قم ادامه داد: با توجه به ضرورت به روز رسانی این بانک اطلاعاتی با توجه به ورود هنرمندان جدید به عرصه عکاسی در استان، فراخوانی برای ثبت نام عکاسان این هنرمندان و به روز رسانی اطلاعات آنها اعلام شده‌است.

سلیمانی با اشاره به ظرفیت های بالای عکاسی قم گفت: هنرمندان عکاس استان از ظرفیت های فنی و مهارتی بسیار بالایی برخوردار هستند به گونه‌ای که به طور تقریبی هر هفته شاهد افتخارآفرینی آنها در جشنواره های ملی و بین المللی هستیم.

رئیس انجمن عکاسان قم افزود: شیوع کرونا موجب شد تا آموزش های مجازی، برگزاری نمایشگاه های مجازی و به طور کلی استفاده از ظرفیت های شبکه های اجتماعی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد که این امر موجب شد تا مخاطبان دوره های آموزشی و فعالیت های انجمن عکاسی قم به چند برابر افزایش یابد.

سلیمانی ادامه داد: آثار عکاسان استان از سطح کیفی قابل توجهی برخوردار هستند به گونه‌ای که این آثار در زمینه مسایل فنی مانند پردازش عکس از استانداردهای رایج چیزی کم ندارند و این موجب شده تا در سال های اخیر درخشش هنرمندان قم در جشنواره های شاخص ملی و بین المللی در زمینه عکاسی برجسته تر شود.

وی اظهار داشت: علاوه برعکاسی آئینی،‌هنرمندان استان در رشته های مختلف عکاسی از جمله عکاسی صنعتی - ‌تبلیغی ،‌تور مجازی، عکاسی سه بعدی و ‌پارانومای ۳۶۰ درجه، عکاسی اجتماعی و ‌عکاسی موبایلی از جمله هنرمندان شناخته شده هستند.

سلیمانی، ادامه داد: آموزش عکاسی به صورت علمی در ۲ مرکز عملی کاربردی قم موجب شده تا علاوه بر رشد عکاسی در قم،‌ سطح عکاسان استان نیز با رشد مواجه شود.

کانون عکاسان قم در سال ۱۳۷۳ شکل گرفت و از سال ۱۳۸۱ با تغییر نام به انجمن عکاسان قم زیر نظر اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی قم به فعالیت خود ادامه داد.