کلیمالله وثوقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سالهای گذشته تعطیلی و توقف فعالیت کارخانههای تولید آسفالت و همچنین درصد پایین اعتبارات استانی موجب توقف آسفالت راههای روستایی خلخال شده است.
او اظهارداشت: امسال با اجرای پروژههای آسفالت چندین روستای منطقه ، فاصله ایجاد شده بین شاخص بهرهمندی جمعیت روستایی خلخال با جمعیت سایر مناطق استان کاهش مییابد.
وی با اشاره به حذف ردیف اعتباری آسفالت راههای روستایی از اعتبارات ملی و تامین آن از محل اعتبارات استانی با توجه به تخصیص پایین آن تصریح کرد: از شهریورماه سال گذشته بخش ساخت راههای روستایی از اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل منفک و به جمع وظایف اداره کل راهداری و حمل
و نقل جادهای استان اضافه شده ولی اعتبارات منظور شده برای اجرای پروژههای راه روستایی پایین بوده و جوابگوی نیاز پروژهها نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل با بیان اینکه در سال جاری ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی این استان با استفاده از ردیفهای مختلف اعتباری زیرپوشش آسفالت قرارمیگیرد، افزود: برای آسفالت ۲۷ کیلومتر راه روستایی در خلخال امسال برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه افزایش چندین برابری هزینه آسفالت راههای روستایی روند اجرایی پروژههای آسفالت راههای ارتباطی روستایی این استان را کند کرده است، اظهارداشت: در حال هزینه آسفالت یک کیلومتر راه روستایی در این استان به بیش از هفت میلیارد ریال رسیده و این امر همراه با افزایش محدودیتهای مربوط به تامین اعتبارات راههای روستایی اجرای پروژههای آسفالت راههای ارتباطی روستایی را با مشکل مواجه کرده است.
او گفت: آسفالت پروژههای راه روستایی خلخال در سال گذشته متوقف و هیچ گونه پروژهای اجرا نشد، گفت: برغم مشکلات اعتباری در سال جاری آسفالت راه چندین روستای خلخال از جمله روستاهای اناویز،گلوجه ،یلوجه ،کمر و آقبلاغ کرد این شهرستان هماکنون در حال انجام بوده و تا پایان فصل کاری امسال این پروژهها تکمیل و در اختیار اهالی روستاهای یاد شده منطقه قرار میگیرد.
خلخال در جنوب اردبیل قرارد دارد.