آیت الله سید محمد سعیدی روز شنبه در چهارمین رزمایش مواسات و همدلی در مجتمع فرهنگی امام (ره) قم اظهار داشت: در راهپیمایی اربعین امسال جای ایرانی ها خالی بود اما هدف از این زیارت ها و تشرف ها صرفا زیارت و تشرف مکانی نیست بلکه ارتباط و اتصال به ذات مطهر امام حسین است.
وی افزود: اگر توفیق زیارت امام حسین را پیدا می کنیم هدف از این کار این است که به آن حضرت بگوییم که می خواهیم حسینی باشیم و حسینی بودن نیز به این است که راه آن بزرگوار را ادامه دهیم.
امام جمعه موقت قم با بیان اینکه در ۲ ماه محرم و صفر مردم به برکت امام حسین و با هدایت های رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید در این امور خیر مشارکت کردند اقدام ارزشمند خیران را مورد توجه قرار داد و گفت: کسانی که در موقوفات سهیم هستند و از نام و مال خود برای رضایت خدا می گذرند در مسیر اهل بیت قرار می گیرند و به این شکل اتصال خود را با اهل بیت ثابت می کنند.
تولیت حضرت معصومه گفت: عُمر هر انسانی هر چقدر هم که باشد تمام شدنی است و خیران با این وقفی که انجام می دهند عُمر خود را طولانی بلکه ابدی می کنند.
وی افزود: افرادی در کمک به محرومان و وقف اموال خویش در این راه اهتمام دارند چه توفیق زیارت امام حسین را پیدا کنند و یا این افتخار نصیب آنها نشود به هر حال اُمت حسینی هستند از این رو هر کس که تاکنون در این راه گامی برنداشته از بهترین اموال خود انفاق کند.
۶ هزار بسته معیشتی بین محرومان و نیازمندان قم توزیع می شود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم نیز در این آیین گفت: برای برگزاری چهارمین و پنجمین مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه ۶ هزار بسته معیشتی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال تهیه شده و در بین خانواده های نیازمند و بی بضاعت استان توزیع خواهد شد.
حجت الاسلام عباس اسکندری افزود: امسال به علت برگزار نشدن برنامه های عزاداری های اربعین و دهه آخر ماه صفر، اوقاف قم مصمم شد تا پشتیبانی از هیات های مذهبی در قالب توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان انجام شود.
اسکندری یادآور شد: پس از برگزاری این رزمایش در ایام نوروز، ماه رمضان و دهه اول محرم این چهارمین مرحله آن است و تا پایان ماه صفر نیز یک مرحله دیگر را خواهیم داشت که در هر مرحله سه هزار بسته معیشتی به نیازمندان تحویل داده می شود.
مدیرکل اوقاف قم با بیان اینکه این کمک ها از محل موقوفات و نیات واقفان و درآمدهای بقاع متبرکه استان تامین شده است گفت: کار اصلی را هیات های امنا، مدیران فرهنگی و اجرایی اوقاف و بویژه خادمان بقاع انجام می دهند و نظارت های لازم نیز صورت می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: خدمات اوقاف به نیازمندان فقط به حوزه معیشت محدود نیست بلکه شامل تهیه هزینه های دارو و درمان و آزادی زندانیان جرائم مالی غیر عمد نیز است.
اسکندری افزود: موضوع اشتغال فرزندان خانواده های نیازمند نیز از طریق مراکز افق اوقاف استان دنبال و در این خصوص برخی شغل های خانگی تدارک دیده شده که آموزش این مشاغل در امامزادگان انجام و امکانات تولید نیز در اختیار قرار داده می شود.
وی افزود: محصول های تولید شده را به صورت تضمینی خریداری می کنیم تا نیازمندان وسایل اولیه زندگی خود را با دسترنج خود تهیه کنند.
این مسئول یادآور شد: این فعالیت ها را با حضور ۴۰ تَن آغاز نموده و امیدواریم تا پایان سال جاری ۴۰۰ تَن را ثبت نام کنیم./