کرمانشاه - ایرنا - شهردار کنگاور با اشاره به ارتقای یک پله‌ای این شهرداری گفت: این شهرداری با اوج‌گیری فعالیت‌های عمرانی و خدماتی خود و به دستور وزیر کشور از درجه هفت به هشت ارتقا یافت.

«رامین صادقی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: ارتقای درجه شهرداری‌ها به استناد تبصره ۳ ماده یک آئین‌نامه "حقوق و مزایای شهرداران" مصوب اول تیرماه ۱۳۷۰ هیئت وزیران و اصلاحیه‌های بعدی آن و بر اساس شیوه‌نامه و عوامل ناظر بر درجه‌بندی شهرداری‌ها که در نامه شماره ۳۴۷۹ مورخ ۹۴/۱/۱۹ به تائید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وقت کشور رسیده، انجام می‌شود.

وی افزود: کنگاور باوجود اینکه در چند سال گذشته رشد جمعیتی آن کاهشی بوده و این یک امتیاز منفی برای ارتقا درجه شهرداری محسوب می‌شود، ولی با افزایش تعداد پروژه‌های عمرانی، زیرساختی، خدماتی، فعالیت‌های فرهنگی، افزایش میزان درآمد و جذب اعتبارات و همچنین ارزیابی‌های مثبت بازرسان استانداری که به صورت مستمر از فعالیت‌های شهرداری کنگاور نظارت می کنند، توانستیم بعد از ۱۹ سال نظر استانداری کرمانشاه را برای ارسال مدارک و مستندات به وزارت کشور جلب کنیم.

شهردار کنگاور اضافه کرد: ارتقای درجه شهرداری و ابلاغ آن از سوی وزیر کشور به استانداری‌های ذیربط پس از بررسی مدارک و مستندات مربوط به درجه بندی در کارگروه ساماندهی درجه‌بندی شهرداری‌ها در معاونت امور شهرداری‌های این سازمان انجام می‌شود که شهرداری کنگاور از رتبه هفت به رتبه هشت ارتقا یافت.

صادقی افزایش بودجه و اعتبارات استانی و کشوری را از مزایای ارتقای این رتبه عنوان کرد و افزود: با ارتقای شهرداری کنگاور به رتبه هشت واحدها و معاونت سازمانی ارتقا یافته و امکانات و تجهیزات و همچنین حقوق پرسنل آن نیز افزایش می‌یابد.

طبق قانون، شهرداری های کشور به ۱۲ درجه تقسیم‌بندی شده‌اند و بر اساس آن شهری که به درجه ۱۱ ارتقا یابد جزو کلان شهرهای ایران محسوب خواهد شد و از مزایای کلان‌شهرها بهره‌مند خواهند شد.

گفتنی است ابلاغ ۱۱ شهرداری در سراسر کشور که توانسته‌اند ارتقا درجه بگیرند از سوی وزیر کشور به استانداری‌های ذیربط اعلام شده که شهرداری کنگاور تنها شهرداری استان کرمانشاه بود که موفق به ارتقا درجه شد.

شهرستان کنگاور با ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۸۵ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.