پیمان الماسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای اصلی دولت احیای واحدهای تولیدی و صنعتی نیمه فعال و راکد است، اظهار داشت: در راستای تحقق این مهم از همه امکانات و ظرفیتهای موجود در استان بهره گرفته میشود.
وی اضافه کرد: تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یکی از اقدامات تاثیرگذار دولت در حمایت از تولیدکنندگان و بازگشت واحدها به چرخه تولید است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه علاوه بر تحریم ها بیماری کرونا هم مشکلاتی را برای حوزه تولید ایجاد کرده است، افزود: در نیمه نخست امسال ۱۰ واحد تولیدی راکد در استان که ظرفیت بازگشت به چرخه تولید را داشتند، احیا شدند.
الماسی یادآور شد: با برنامهریزی انجام شده تعداد واحدهای تولیدی احیا شده در استان تا پایان سال جاری به ۲۰ واحد افزایش پیدا میکند.
وی گفت: از جمله واحدهایی که در ۶ ماهه نخست امسال به چرخه تولید بازگشتند شرکت تولید آسفالت و شن و ماسه زانا بتن، شرکت قند دیواندره و شرکت اشکان سازه غرب است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تاکید کرد: در حال حاضر این استان دارای ۸۶۸ پروانه بهرهبرداری در حوزه صنعت با سرمایه گذاری سه هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۷ هزار و ۲۲۸ نفر است.