تهران- ایرنا- رییس اداره همکاری بین المللی در شورای عالی امور بشردوستانه یمن از «برنامه جهانی غذا» وابسته به سازمان ملل متحد خواست به تعهدات خود در قبال مردم یمن و تلاش برای اجرای موافقنامه های امضا شده با دولت این کشور، عمل کند.

به گزارش شبکه خبری المسیره، مانع العسل گفت: برنامه جهانی غذا در سال جاری میزان کمک های خود را تا حد زیادی کاهش داده است. به بیان دیگر برنامه جهانی ژانویه ۲۰۲۰ بیش از ۹ میلیون سبد حاوی این کمک ها را توزیع کرد که این رقم در ماه آوریل کاهش یافت و میزان کمک ها به ۵ میلیون سبد رسید و وضعیت در حال بدتر شدن است.

وی یادآورشد که بسیاری از اوقات، مواد غذایی و داروهایی که از سوی سازمان های جهانی به یمن ارسال می شود، تاریخ مصرف شان در حال انقضا است.

مقام یمنی گفت:  برنامه جهانی غذا در اجرای توافق مربوط به پرداخت کمک های نقدی به خانواده ها کوتاهی می کند و نوعی کندی در اجرای توافق امضا شده با برنامه جهانی غذا وجود دارد و هر از گاه موانعی از سوی آنها دیده می شود.

وی از برنامه جهانی غذا خواست نسبت به اجرای توافق مورد نظر و اعطای کمک های نقدی بر اساس طرح ارایه شده در آوریل گذشته مبنی بر پرداخت ۹۳ دلار به هر خانواده اقدام کند.

العسل همچنین از سازمان ملل خواست برای پایان دادن به توقیف (کشتی های حامل) فرآورده های نفتی تلاش کند زیرا به گفته وی خسارت ناشی از ادامه این وضعیت متوجه مردم یمن است.

وی افزود: توقیف فرآورده های نفتی برگی است که به پرونده جنایات انجام شده علیه مردم یمن می افزاید و بر شهروندان یمنی تاثیر منفی می گذارد.

محاصره و تداوم درگیری، موجب شده بیشتر یمنی‌ها محتاج کمک‌های انسانی باشند.

میلیون‌ها یمنی در آستانه قحطی قرار دارند و طبق اعلام سازمان ملل، یمن بدترین بحران‌های انسانی در جهان را تجربه می‌کند.

عربستان به همراه امارات متحده عربی و برخی کشورهای دیگر عربی ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل ائتلاف به اصطلاح عربی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما ظرف پنج سال گذشته سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند.

در طول این سال‌ها، هزاران شهروند یمن که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، بر اثر حملات هوایی جنگنده‌های سعودی جان خود را از دست داده‌اند.