اسکندر عبدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سال زراعی جاری زیر کشت این محصول رفت که نسبت به سال زراعی قبل تفاوت چندانی نداشت.
وی ارقام زرد تابستانه و قرمز پاییزی را از انواع پیازهای کشت شده در این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: در فصل برداشت این محصول حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از شهروندان شاهیندژی مشغول کسب و کار در این بخش هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شاهیندژ میانگین برداشت پیاز از هر هکتار را بیش از ۴۵ تُن دانست و اظهار داشت: پیاز شاهیندژ علاوه بر تامین کردن نیاز بازار آذربایجانغربی به سایر استانهای همجوار شامل آذربایجانشرقی، کردستان و زنجان نیز ارسال میشود.
عبدی اضافه کرد: به دلیل اینکه پیاز محصولی پرآب است از اینرو براساس سیاستهای ستاد احیای دریاچه ارومیه سطح زیر کشت و تولید این محصول در سالهای گذشته افزایش محسوسی نداشته است.
پیاز در فصل بهار و تنها به صورت آبی کشت میشود و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی است و در اواخر شهریورماه نیز کار برداشت آن آغاز میشود.
این شهرستان دارای ۸۵ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار ۶۵ هزار هکتار به صورت دیم و مابقی هم بهصورت آبی کشت میشود.
شاهیندژ در جنوب آذربایجانغربی و ۲۰۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.