ابوالفضل آفریده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با شیوع ویروس کرونا در کشور ۳۰ درصد تختهای بیمارستانهای تامین اجتماعی در اختیار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ قرار گرفت.
وی ادامه داد: با افزایش شمار بیماران، این ظرفیت به ۴۰ درصد و در حال حاضر به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است. در واقع (در صورت ضرورت) ظرفیت کامل مراکز بهداشت ودرمان در اختیار این بیماران قرار میگیرد. به عنوان مثال، در بیمارستان تامین اجتماعی استان قم شمار این بیماران تقریبا به صفر رسیده بود، اما اکنون ۱۰۰ درصد این بیمارستان (طی ۳ هفته اخیر) در خدمت بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: هر یک از مراکز بهداشت و درمان تامین اجتماعی در سراسر کشور در صورت داشتن ظرفیت، بیماران غیرکرونایی را نیز تحت پوشش قرار میدهد، اما هر یک از بخشها با پذیرش بیمار مبتلا به کرونا، برای پذیرش بیماران غیرکرونایی معذوریت خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز اوایل مهر ماه به ایرنا گفته بود: بیش از یک سوم ظرفیت تختهای بیمارستانی جهت پذیرش بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شده است. همچنین لغو اعمال جراحی و فعالیتهای الکتیو، ارائه خدمات در همه درمانگاهها و کلینیکهای تابعه سازمان تامین اجتماعی در دو شیفت کاری با توجه به ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور مقابله با این بیماری در دستور کار قرار گرفته است.
بیش از ۱۰ هزار تخت در کشور در اختیار بیمارستانهای تامین اجتماعی است
آفریده تاکید کرد: ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در اختیار مراکز بهداشت ودرمان تامین اجتماعی است که بیش از ۵۲ درصد از بیماران مبتلا به کرونا را تحت پوشش قرار داده است.
به گفته وی، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تخت از این تعداد در استان تهران، در بیمارستانهای میلاد، فیاض بخش، معیری، لواسانی، کاشانی و لبافی نژاد تامین اجتماعی است.