تهران- ایرنا- رییس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها باید ۹۰ روزه به پرونده‌های جذب هیأت علمی رسیدگی کنند ولی طی حدود هفت سال گذشته پرونده‌های ارسالی مرکز جذب به دانشگاه‌ها، هنوز به این مرکز ارجاع نشده است. 

حجت الاسلام محمدرضا رضوان طلب روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با انتقاد از تعلل دانشگاه ها در ارسال پرونده های جذب اعضای هیات علمی، افزود: برخی از پرونده‌های ارسال شده به مرکز جذب نیز مربوط به سال ۹۱ یا ۹۲ است؛ در صورتی که دانشگاه‌ها باید ۹۰ روزه به پرونده‌های جذب رسیدگی کنند.

وی از ادغام ۲ فراخوان جذب در یک فراخوان در سال ۹۹ خبر داد و گفت: امسال برخلاف سال های گذشته تنها یک فراخوان جذب خواهیم داشت. این ۲ فراخوان به دلیل شرایط کرونا و نیز تأخیر دانشگاه‌ها در ارسال پرونده‌ها ادغام شدند.

رییس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم درباره ظرفیت جذب سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: برای سال ۱۴۰۰ نیز ۹۴۵ سهمیه داریم؛ بنابراین اقتضای محدودیت‌ها این بود که ۲ فراخوان را در یک فراخوان ادغام کنیم.

رضوان طلب ادامه داد: امسال تا پایان دولت باید تمام پرونده‌های جذب که از قبل مانده است، تعیین تکلیف شود. بنابراین به دانشگاه‌ها اعلام کردیم تمام پرونده‌های فراخوان‌های جذب را تا آخر سال ۹۹ به مرکز جذب ارسال کنند.

به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین فـراخـوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیأت علمی (پـیمانـی و طـرح سـربـازی) دانـشگاه‌ها و مـؤسسات آمـوزش عـالی و پژوهشی کـشور از ۱۰ آبان ماه در سایت مرکز جذب وزارت علوم، آغاز می شود. بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده این فراخوان، دانشگاه ها باید تا اول تیرماه ۱۴۰۰ نتیجه نهایی جذب را به متقاضیان اطلاع دهند.

همچنین فراخوان های جذب هیأت علمی، هر سال بین شهریور و بهمن ماه برگزار می‌شد ولی امسال یک فراخوان بیشتر برگزار نمی شود.

از سوی دیگر بر اساس مصوبات هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه ها از این فراخوان باید بر اساس آمایش آموزش عالی نسبت به جذب هیأت علمی اقدام کنند.