به گزارش ایرنا ،سردار پاسدار محمد زهرایی عصر دوشنبه در نشست با کار آفرینان جهادی استان کرمان افزود: باید به مردم اعتماد کنیم و باور داشته باشیم و اراده سیاسی و اقتصادی در این راستا بسیار مهم است، اقتصاد ما نجات پیدا نمی کند مگر اینکه مردم به مشابه هشت سال دفاع مقدس آستین بالا بزنند و پای کار جهاد اقتصادی بیایند.
وی بیان اینکه شبکه سازی اقتصادی در کشور خوب اتفاق نیفتاده است ، تصریح کرد: آنطوری که به صنایع بزرگ توجه کردیم، به صنایع متوسط و کوچک پرداخته نشده و از این صنایع حمایت لازم انجام نگرفته است.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: در استان کرمان شهرک های کوچکی از صنایع تبدیلی و خرد تشکیل شده است که برای کل کشور باید الگو شود و نظام حاکم بر این شهرک ها باید مانند مناطق ویژه اقتصادی از معافیت ها و مدیریت متمرکز برخوردار شوند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد بیان کرد: پیرو این تفاهمنامه، شیوه نامه ای در ۱۰ عنوان کاملا عملیاتی و اجرایی برای اشتغال مستضعفین و محرومان زیر نظر کمیته امداد و یا خارج از آن تعریف شده است.
سردار زهرایی ادامه داد: با اجرا شدن این تفاهمنامه ۲ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی و ۴۰۰ کار آفرینی با پرداخت ۹۲ میلیارد تومان تسهیلات سالانه در استان کرمان ایجاد می شود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت نیروهای جوان در بخش جهادی گفت: در کشور ۲۴ هزار گروه جهای با ۶۰۰ هزار عضو و ۲۱ هزار صندوق قرض الحسنه و با یک میلیون عضو داریم که حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در حال فعالیت جهادی در بخش های عمرانی و اقتصادی هستند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: حدود ۸۰۰ هزار نفر از بسیجیان سراسر کشور در بحث غربالگری کرونا به کمک وزارت بهداشت آمدند و موفق شدند موج اول کرونا را بشکنند و در بحث اقتصاد هم بسیجیان آستین بالا زدند و وارد کار اقتصادی شده اند، زیرا اقتصادی که برای درآمد زایی و تولید ملی کمک کنیم بسیار با ارزش است.