سید علی آقازاده عصر سهشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی افزود: با توجه به اینکه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشورهای اروپایی و آسیای میانه شیوع پیدا کرده و از طرفی در زمان کوچ پرندگان نیز قرار داریم ،امکان ورود این بیماری به کشور ما وجود دارد.
وی تاکید کرد: اداره کل دامپزشکی استان باید به صورت دورهای فعالیت مراکز مرغداری را مورد ارزیابی قرار دهد و در صورت مشاهده موارد مشکوک وارد عمل شود.
آقازاده اظهار در بخش دیگری از سخنانش داشت: براساس پیشبینیهای هواشناسی استان مرکزی میزان بارش در ماههای دی و بهمن امسال بسیار چشمگیر است و فرمانداریها و دستگاههای مختلف اجرایی باید در این خصوص آمادگی داشته باشند.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران استان مرکزی نظیر پلیس راه و اداره کل راهداری باید کمبود تجهیزات و وسایل مورد نیاز خود را از دستگاههای ملی تامین کنند و استانداری نیز در صورت بروز مشکل با تمام ظرفیت آنها را پشتیبانی میکند.
استاندار مرکزی افزود: پلهایی کا در نتیجه سیلاب پارسال در نقاط مختلف شهری و روستایی استان تخریب شدند به خصوص پل هفتدانه ساوه باید تا پایان امسال تعیین تکلیف شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز گفت: این استان در بازسازی واحدهای آسیب دیده در نتیجه سیلاب بهار پارسال پیشتاز بود.
مهدی زندیه وکیلی افزود: چهار هزار و ۴۰۰ واحد آسیب دیده سیلاب پارسال در استان مرکزی بازسازی شده و با این اقدام پرونده این امر در استان مرکزی بسته شد.
وی ادامه داد: نشستهای مدیریت بحران به صورت ماهانه در فرمانداریها و دستگاههای اجرایی استان برگزار شده و با برنامهریزیهای از پیش تعیین شده میزان خسارت آتشسوزی در تابستان امسال بسیار ناچیز بود.
استان مرکزی یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۰
اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: کارگروه ویژه و تخصصی به منظور برنامهریزی و ارائه راهکارهای لازم در خصوص مقابله با شیوع احتمالی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تشکیل شد و تمامی دستگاههای اجرایی باید در این خصوص آمادگی داشته باشند.