به گزارش سه شنبه شب روابط عمومی سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم مهدی کبیری پور اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اقدام های مستمری مانند همکاری با معاونت بهداشت در بحث پایش واحدهای صنفی، آموزش و غربالگری عمومی و اصناف، همچنان ادامه داشته و متوقف نشده تا جایی که در ایام عزاداری محرم، نظارت بر هیات ها نیز به کمک مدیران محلات و بسیجیان صورت گرفت.
وی افزود: همچنین در موضوع تولید ماسک، بسیج دانشجویی روزانه ۱۰۰هزار ماسک تولید و به بیمارستانها و داروخانهها و جهت توزیع به تهران ارسال می نماید، که کمبود نداشتن ماسک و پیشگیری از وجود بازار سیاه در این حوزه، حاصل کار مستمر تولیدکنندگان بسیجی می باشد.
وی افزود: در حال حاضر و به دلیل عدم نیاز انبوه، تولید گان حفاظتی، متوقف است و در صورت نیاز، خط تولید آن مجددا راهاندازی می گردد. از موارد دیگر قابل ذکر، می توان به سرکشی از خانواده بیماران، ضدعفونی اماکن، معابر عمومی و نقاط درمانی و جاهای ضروری، کماکان ادامه داشته و در صورت اطلاع از نیاز بیشتر، با ابزار کاملتر از قبل، اقدام می نماییم.
معاون سپاه قم اذعان داشت: در پیک جدید کرونا، ضمن جلسه با دانشگاه علوم پزشکی، اعلام آمادگی خود را در صورت تکمیل ظرفیت بیمارستانها، بر استفاده از بیمارستان سپاه، یا تقاضا از ردههای بالا برای استقرار بیمارستان صحرایی و در بحث نقاهتگاه، بنا به تشخیص، اعلام نمودیم.
وی یادآور شد: برخی از بسیجیان حاضر در مراکز درمانی، دوره قبل نیز بوده و آموزش لازم را دیده اند و نیروهای جدید، طی آموزش فشرده، به کمک پرستاران و خدمه بیمارستان ها شتافته و یا بعنوان همراه بیمار با مراقبت و جابجایی و رفع سایر نیاز های آنان، جهت پیشگیری از سرایت بیماری در خانواده ها، می کوشند.
کبیری پور افزود: اگر لازم شود قرارگاه کریمه را برقرار می کنیم، تا بطور سیستماتیک، آمار فوتی ها و بیماران را از دانشگاه علوم پزشکی دریافت نموده و برای ضدعفونی منازل آنها و محله و رسیدگی به خانواده های آنان و رفع مشکلاتشان برآییم.
وی به استمرار تهیه سبد کالا، توسط پایگاه ها و ذبح بیش از ۶۰۰ قربانی و توزیع گوشت بین نیازمندان و تعمیر لوازم خانگی ۲۲۰ خانوار محروم اشاره نمود و افزود: مرحله آخر رزمایش بسیج با تعداد بیش از پنج هزار بسته معیشتی در روزهای پایانی ماه صفر خبر انجام و این رزمایش در حوزه ها نیز به طور غیر متمرکز برگزار می شود.