تهران- ایرنا- مربی دوومیدانی، گفت: در یک یا دو سال گذشته کسب رکوردهای ورودی المپیک راحت‌تر بود اما اکنون حد نصاب این رکوردها به حدی بالا رفته که کار را برای تمامی دوومیدانی‌کاران سخت کرده است.

محسن ربانی روزجمعه در گفت‌وگو با ایرنا، اظهار داشت: با وجود شرایط کرونا مسابقات جایزه بزرگ و باشگاه‌های کشور برگزار شد. جایزه بزرگ امتحانی بود تا ببینیم شرایط برگزاری لیگ را داریم یا خیر؛ اما به دلیل آنکه این مسابقات در فضای باز بود و بازیکنان ارتباطی با یکدیگر نداشتند، مجوز برپایی این مسابقات از ستاد مبارزه با کرونا گرفته و در نهایت بدون هیج مشکلی برگزار شد. تعداد رکوردشکنی‌ها نشان داد که دوومیدانی‌کاران با وجود محدودیت‌ها تمرین کرده بودند و نیروهای جوان خوبی داریم که می‌توانیم روی آنان حساب کنیم.

وی افزود: زنان چون زودتر دوومیدانی را شروع کردند، به همین دلیل بیشتر رکوردشکنی داشتیم . دوومیدانی در بخش مردان قدمت زیادی دارد و برای همین رکورد کمتری در این مسابقات داشتیم. در واقع زنان اکنون به سهم تکنیکی رسیدند و حرفه‌ای تمرین می‌کنند و علاقمندان این رشته بیشتر شده و الان نتیجه می‌گیرند. باز هم در آینده نتیجه خواهند گرفت زیرا به سقف لازم برای رکوردشکنی نرسیده‌اند. در برخی از رشته‌ها مردان با این رکوردها قهرمان آسیا شده‌اند و به مراتب سخت‌تر است. وقتی مهدی پیرجان رکورد بالایی در مسابقات باشگاه‌ها می‌زند در واقع با آن ورودی مسابقات جهانی را کسب کرده است.

مربی تیم ملی دوومیدانی، عنوان کرد: مهسا میرزاطبیبی نزدیک به ۶ سال است که پرش با نیزه را شروع کرده و الان وقت نتیجه گرفتن اوست. کمبود تجهیزات داشتیم  و خدا را شکر با کمک حامی مالی این مشکل حل شد. زیرا این نیزه‌ها تولید آمریکاست و به دلیل تحریم‌ها تهیه آن سخت بود. طی دو سال گذشته وقفه‌ای در کار ما افتاد اما الان شرایط خوب شده است و امید دارم وی در آسیا افتخاری کسب کند.

وی ادامه داد: از مدت زمانی که زنان حرفه‌ای کار می‌کنند زیاد نمی‌گذرد و در هیچکدام از ماده‌های دو و میدانی آنان شانس مدال نداشتیم. الان دید ورزش نسبت به زنان بهتر شده است و خود دختران نیز جایگاه خود را پیدا کردند و به این باور رسیدند که می‌توانند مطرح شوند.

ربانی در خصوص انتخاب رئیس جدید فدراسیون، گفت: هاشم صیامی از بدنه دو و میدانی است و امیدواریم که کمک کند تا این مسیر را پیش ببریم. منتظر اتفاق خاصی نیستیم اما توقع داریم تا دست ما را بگیرد تا سرعت پیشرفت ما بیشتر شود.

وی خاطرنشان کرد: دو و میدانی در دنیا بیشتر از یکصد سال قدمت دارد و این سوال پیش می‌آید که دو و میدانی زنان ایران چند سال قدمت دارد. باید یک ورزشکار مستعد پیدا شده و شرایط خوب فراهم شود و ابزار و دانش و مسابقه وجود داشته باشد. این مسیری که جلو می‌رود نوید این را می دهد که یک یا دو المپیک دیگر نماینده داشته باشیم. حد نصاب‌ها بالاتر می‌رود و دو یا سه المپیک قبلی راحت‌تر بود. هر چی پیشرفت می‌کنیم، دنیا هم پیشرفت می‌کند و شرایط سخت‌تر می‌شود.