تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ایریسا (بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون) گفت: فولاد مبارکه اصفهان در سال ۱۴۰۰ به مرکز هوشمند در این صنعت تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، رسول سراییان روز چهارشنبه در در وبینار اولین رویداد از سلسله رویدادهای استارتاپی مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد که با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مجتمع فولاد مبارکه برگزار شد، افزود: مسیری که شرکت های بزرگ در صنعت فولاد دنیا طی کرده بودند، ما را وارد سفر هوشمندسازی در این صنعت کرد و برای دستیابی به این امر باید زیر ساخت انقلاب صنعتی و نوآوری های نوظهور را در این مسیر طی کنیم.

وی به آغاز عملیات اجرایی این طرح از مرداد امسال اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه قرار است یک هواپیمای در حال حرکت را تعمیر کنیم یعنی در عین حال که فولاد مبارکه اصفهان نیاز کشور را تامین می کند و صادرات نیز داشته باشد.

وی اظهار داشت: در این طرح یکی از مهم ترین بخش هایی که دیده شده نوآوری، نقش آفرینی و بهره گیری از شرکت های نوپا است، ما امروز بر این اساس در بستری که وجود داشت، اولین رویداد خود را برگزار کردیم و بر اساس چالش هایی که در صنعت فولاد وجود داشته آنها را به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها ارایه کردیم، رفع چالش های دیجیتال فولاد نیازمند همکاری همه بخش های کشور  و فناوری اطلاعات است.

مدیرعامل شرکت ایریسا همچنین گفت: مهم ترین و سخت ترین چالش در رویدادهای کارآفرینی، بیان چالش های صنعت به زبان روان است، در این رویداد هفت چالش صنعت فولاد در تحول دیجیتال به زبان ساده تهیه و ارایه شده است.

۷ چالش صنعت فولاد در تحول دیجیتال

سراییان تحلیل بهره وری خطوط تولیدی فولاد مبارکه با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، اندازه گیری ضخامت نسوز پاتیل در حالت گرم، نمونه طراحی و ساخت دوقلوی دیجیتال در فولاد، لجستیک هوشمند، کاربردهای اس آی ای ام (SIEM) در هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در این حوزه برای شناسایی تهدیدات و حملات، ایجاد پلتفرم امن و شفاف به منظور ارتقای امنیت و شفافیت در فرآیند خرید فولاد با استفاده از فناوری بلاکچین، کاربرد  اینترنت اشیاAR/VR   در آموزش و شبیه سازی TELE/SELF-Assistance با دوقلوی دیجیتال در صنعت فولاد، هفت چالش این صنعت در هوشمندسازی صنعت فولاد مبارکه ذکر کرد.

وی درمورد روند ارایه طرح تا عقد قرارداد در این رویداد گفت: امروز بعد از ارایه چالش ها، صاحبان ایده و استارتاپ ها فرصت دارند تا ۱۶ آبان پیش پروپزال خود را ارایه دهند، سپس در یکم آذرماه ارزیابی طرح ها شروع می شود، بعد از ارزیابی در صورت موافقت با طرح بازدید حضوری از فولاد مبارکه انجام می شود و در ۱۵ دی ماه نیز ارسال پروپوزال های نهایی پیش بینی شده است  و در نهایت یکم بهمن ماه ارزیابی و انتخاب اولویت های همکاری را خواهیم داشت و در بهمن و اسفند ماه انجام مذاکرات ، توافق و عقد قرارداد انجام خواهد شد.

۴ مدل همکاری فولاد با صاحبان طرح 

مدیرعامل ایریسا یادآور شد : انتقال فناوری و مالکیت فکری، سرمایه گذاری، حمایت مالی در تولید  و توسعه محصول  و پیش خرید محصول چهار مدل اصلی همکاری با صاحبان طرح  است.

سراییان افزود : در این برنامه یک سمت این تحول ما هستیم که مسایل را خوب مطرح کنیم و از سوی دیگر استارتاپ ها و صاحبان ایده هستند که راه حل  را برای این مسایل مطرح کنند.

در ادامه این رویداد هر یک از چالش ها در پنلی ارایه و به علاقه مندان توضیح داده شد.

به گزارش ایرنا، شرکت 'ایریسا' (بین المللی مهندسی سیستم ها و اتوماسیون) از زیرمجموعه های شرکت فولاد مبارکه اصفهان است.