اراک - ایرنا - معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: ۴۵ مرکز رشد و پیش رشد جدید در سال جهش تولید با هدف تقویت جایگاه کسب و کارهای نوین و مبتنی بر ایده و علم در پارک علم و فناوری این استان پذیرش شد.

سید «محمد کریم‌الدینی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۶ مرکز پسارشد نیز امسال در پارک علم فناوری استان مرکزی پذیرش شدند.  

وی ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که قصد دارند بر پایه دانش کسب و کاری راه انداخته و تولید ثروت کنند در تمامی سطوح و سنین حمایت دارد.  

 معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی اظهار داشت: واحدهایی که در پارک علم و فناوری مستقر می‌شوند علاوه بر بهره‌مندی از مزایای خدماتی پارک از جمله فضای دفتری، خدمات ارتباطی، هم افزایی دانش فنی واحدهای مستقر، از مزایای قانون  حمایت از شرکت‌های دانش بنیان شامل معافیت مالیاتی و عوارض معمول کشور، امکان سرمایه‌گذاری خارجی و تسهیل روابط کار و اشتغال استفاده می‌کنند.  

کریم‌الدینی بیان کرد: ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون‌ ریال تسهیلات امسال به مراکز  به ۵۸ مرکز رشد و شرکت‌های فناور این استان تزریق شده است.

وی با بیان اینکه تسهیلات پارک علم و فناوری با بهره اندک به متقاضیان داده می‌شود، ادامه داد: پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط این بخش  امسال در این مرکز علمی هدفگذاری شده است.

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی اظهار داشت: ۱۹ مرکز پیش‌رشد، ۶ واحد رشد و چهار مرکز پسارشد امسال در این مرکز پذیرفته شده‌ است.

کریمی‌الدینی واحدهای فناور استان مرکزی را در زمره موفق‌ترین  نمونه‌های کشور دانست و گفت: ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان این استان با تولید انواع تجهیزات پزشکی در سنگر مقابله با شیوع کرونا، همکاری می‌کنند.

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی اضافه کرد: واحدهای فناور و دانش‌بنیان این استان پارسال درخشش چشمگیری داشتند به‌طوری که بیش از ۲ و نیم میلیون دلار انواع کالا از این واحدها به نقاط مختلف جهان صادر شد.

کریم‌الدینی اضافه کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ مجموع واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان مرکزی ۱۱۶ مورد بود اما، پارسال در سایه حمایت‌های  پارک علم و فناوری  ۷۵ واحد دانش‌بنیان و فناور به زنجیره قبل افزوده شد.

وی بیان کرد: طرح «جوان رشد» با هدف حمایت از پایان‌نامه‌هایی که منجر به تولید محصول و یا معرفی فناوری نوین می‌شوند در استان مرکزی آغاز شده و به پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد، ۱۲۰ میلیون و به پایان‌نامه‌های مقطع دکترا نیز ۲۴۰ میلیون ریال کمک مالی می‌شود.

۲۱۵ مرکز رشد و شرکت دانش بنیان در استان مرکزی فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۳۷ مرکز در مجموعه پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت می‌کنند.