اهواز - ایرنا - سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از کشاورزان خرده پا و بهره بردارانی که زمین کمی در اختیار دارند خواست به کشت گیاهان دارویی و چای قرمز روی بیاورند.

تورج نوروزی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:کشت گیاهان دارویی همچون چای قرمزدر خوزستان  به دلیل درآمدزایی و اشتغال مناسب ، بهره مندی از تسهیلات ارزان قیمت بانکی ، فراوری آسان ، تقاضای بالا در بازار ، اقتصادی و سودآور است.
وی با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی در خوزستان در ابتدای راه است ولی در سال های اخیر به کشاورزان توصیه شده به این کشت روی بیاورند افزود:هر هکتار چای ترش در شهرستان کارون حدود ۸۰۰کیلوگرم برداشت می شود که با احتساب هر کیلوگرم ۵۰۰هزارریال ، هر هکتار تا ۵۰۰میلیون ریال درآمد دارد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان با اشاره به کیفیت بالای تولید چای قرمز درخوزستان و خواستاران زیاد آن اظهار داشت:مجموع کشت گیاهان دارویی در خوزستان کمتر از ۵۰۰هکتار است و در این میان چای قرمز با ۶ هکتار در کارون و یک هکتار در رامهرمز مورد استقبال کشاورزان واقع شده است.
نوروزی توسعه کشت گیاهان دارویی را به دلیل امکان انبارداری آن و صادرات با اهمیت توصیف و بر ارائه خدمات آموزشی به کشاورزان توسط سازمان جهادکشاورزی تاکید کرد.
کشت چای قرمز در خوزستان پس از برداشت محصولات همچون گندم انجام می‌شود و دوره برداشت آن یک تا حداکثر چهار فصل است.

مناطق کوهستانی و مرتفع شمال شرق خوزستان از کانون‌های اصلی و قدیمی کشت گیاهان دارویی است که بسیاری از گونه‌ها  به صورت دیم کشت می‌شود.
به گزارش ایرنا مرحله نخست برداشت چای قرمز در شهرستان کارون که از ۱۰روز پیش شروع شده بود پایان یافت و در روزهای آینده مرحله دوم آن شروع می‌شود.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۲میلیون تن محصول زراعی ، باغبانی ، دام و طیور ، عسل و گل به ارزش ۲۹۰هزار میلیارد ریال رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.