به گزارش روز چهارشنبه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دومین دوره آموزش مجازی «مدیریت بحرانهای سلامت با محوریت پاندمی کویید ۱۹» با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن دانشجویان پزشکی ایران طی ۲۲ روز در بازه زمانی ۲۹ مهر تا ۲۰ آبان برگزار می شود.
از طرف دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرکت کنندگان در دوره گواهی معتبر اعطاء خواهد شد.
دومین دوره آموزش مجازی «مدیریت بحرانهای سلامت با تمرکز بر پاندمی کووید ۱۹» ویژه دانشجویان زیر نظر معاونت بینالملل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری دانشکده علوم پزشکی مجازی و مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
پس از استقبال چشمگیر از دوره نخست، دوره دوم با سناریو و تمرینهای جدید برگزار خواهد شد.
یکی از اهداف مهم در انجمن علمی دانشجویی پزشکی کشوری، آشنایی و توانمندی سازی دانشجویان علوم پزشکی با مدیریت بحران است و برگزاری این دورههای آموزشی بدون شک به افزایش سطح آگاهی دانشجویان کمک به سزایی میکند، به ویژه اینکه مدیریت بحران یکی از موضوعات بسیار مهمی است که متاسفانه دانشجویان با اصول آن آشنایی کافی ندارند.
به گزارش ایرنا، در دوره گروهی این آموزش، محتوی آموزشی غیرآنلاین همراه با بازی جدی گروهی و تمرین های کاربردی ارائه می شود. همچنین، هزینه ثبت نام دانشجویی در این دوره گروهی ۱۷۰ هزار تومان است. ثبت نام گروهی دانشجویی (۳ نفر یا بیشتر) نیز دارای هزینه ۱۵۰ هزار تومانی است. هزینه ثبت نام آزاد در این دوره ها ۲۵۰ هزار تومان است.
دوره های آموزش مجازی این دانشگاه ها به صورت انفرادی نیز برگزار می شود. هزینه ثبت نام دانشجویی در این دوره ها، ۱۰۰ هزار تومان و هزینه ثبت نام غیردانشجویی ۱۳۰ هزار تومان است. در دوره های انفرادی نیز محتوی آموزشی غیرآنلاین برای کسانی که فرصت یا تمایل شرکت در بازی جدی و کار گروهی را ندارند، ارائه می شود.
دوره آموزشی مجازی کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی مجازی
بنا بر گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی دوره آموزشی کووید ۱۹ را به صورت مجازی برای کلیه دستیاران تخصصی سراسر کشور برگزار می کند.
نمایندگان دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در نشستی به بحث و بررسی نحوه طراحی، تولید و ارائه برنامه مجازی کووید ۱۹ پرداختند. این برنامه که به منظور کنترل بیش از پیش اپیدمی کویید ۱۹ توسط متخصصان برجسته از رشته های مختلف بالینی تهیه خواهد شد برای دستیاران تخصصی و فوق تخصصی رشتههای مرتبط خط اول درمان کرونا به صورت مجازی ارائه میشود.
همچنین مقرر شد تا این برنامه برای سایر رشته های تخصصی و پزشکان سطح کشور بر روی سامانه موکس کشوری آرمان نیز ارائه شود. در این نشست برای تولید و ارائه دروه آموزشی فوق برنامه ریزی و هماهنگی لازم انجام شد.
به گزارش ایرنا، موکس (MOOCs) که یکی از روش های نوین آموزشی است، مخفف Massive Open Online Courses است و به دوره آنلاینی اطلاق می شود که از طریق وب و به طور آزاد به شرکتکنندگانی نامحدود ارائه می شود.
این دورهها مشابه دورههای دانشگاهی است و اغلب آنها زمان شروع و پایان مشخصی دارند. موکها علاوه بر محتوای رایج درسی مانند ویدئوها و متون، فضای تعاملی به وجود میآورند که دانشحویان، دانش آموزان، استادان و دستیاران می توانند در آن شرکت کنند. معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس رسالت خود پلتفرم جامع موکس با عنوان آرمان (آموزش رایانه ای انبوه و نوین) را طراحی و راه اندازی کرده است. محتواهای این سامانه با مشارکت تمامی دانشگاه های کشور تهیه می شود و به سرعت در حال گسترش است.