استاندار فارس، در نشست شورای اداری شهرستان ممسنی، با اشاره به صبغه تاریخی و فرهنگی این شهرستان گفت: بهرهگیری از قابلیتها و استعدادهای مختلف شهرستان ممسنی از جمله اهداف دولت تدبیر و امید به شمار میرود.
عنایتالله رحیمی افزود: امروزه نخبگان زیادی از این منطقه در خدمت جامعه هستند و نیروی انسانی مستعدد این منطقه فعالیتهای ارزشمندی دارند.
وی، با تاکید بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت نیروی انسانی و شرایط اقلیمی شهرستان ممسنی اظهار داشت: این شهرستان در مسیر ارتباطی مناسبی قرار دارد و توسعه این منطقه با جذب سرمایهگذاری و فعال کردن این ظرفیتها انجام میشود.
استاندار فارس، ایجاد نواحی جدید صنعتی و حل مشکلات واحدهای تولیدی را از دیگر راهکارها برای توسعه شهرستان ممسنی دانست و بیان کرد: صنعت گردشگری و جاذبههای طبیعی این شهرستان نیازمند توجه بیشتری است چرا که از این ظرفیتها بهرهبرداری کامل نشده است.
وی، همچنین با اشاره به گازرسانی به ۹۵ درصد روستاهای شهرستان ممسنی، افزود: در زمینه افزایش سرانه ورزشی این شهرستان هم گامهای موفقی برداشته شده است.
رحیمی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اقتصاد، زنجیرهای است که از مسائل مختلف تاثیر میپذیرد و به همین دلیل است که تحریمها، فشارهای زیادی به معیشت مردم وارد کرده است.
وی اضافه کرد: اجرای طرحهای مختلف عمرانی با وجود شرایط اقتصادی و تحریمها با کُندی مواجه شده اما همچنان تلاشها برای رسیدن به این اهداف ادامه دارد.
استاندار فارس ادامه داد: دولت تلاش کرده با همدلی و هماهنگی با سایر مسوولان خدمات خود را ارائه دهد و این در حالی است که شیوع بیماری کرونا شرایط را بسیار دشوار کرده است.
کلنگ کتابخانه عمومی، خواسته فرهنگدوستان ممسنی بر زمین خورد
کلنگ ساخت تنها کتابخانه ممسنی استان فارس نیز با حضور استاندار و اهالی فرهنگ این شهرستان بر زمین خورد.
رحیمی در مراسم کلنگزنی کتابخانه عمومی استاد شهید مطهری با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی شهرستان ممسنی گفت: بهرهگیری از استعدادهای مختلف شهرستان ممسنی از جمله اهداف دولت تدبیر و امید بهشمار میرود.
وی افزود: امروزه نخبگان بسیاری از این منطقه در خدمت جامعه هستند و نیروی انسانی مستعد فعالیتهای ارزشمندی در هر حوزه ارائه میدهد.
استاندار فارس با بیان اینکه اجرای طرحهای مختلف عمرانی با وجود شرایط اقتصادی و تحریمها با کندی مواجه شده است، گفت: با وجود این، همچنان تلاشها برای رسیدن به اهداف ادامه دارد.
رحیمی همچنین دستور تکمیل و تجهیز دو کتابخانه عمومی شهر بابامنیر و روستای دشت رزم ممسنی را با همکاری سازمان برنامه و بودجه صادر کرد و مقرر شد که برای دهه فجر آمادهسازی شود.
به گزارش ایرنا، این کتابخانه با زیربنای زیربنای ۶۰۰ مترمربع، در دو طبقه در محل قبلی کتابخانه استاد شهید مطهری آغاز شده است و هزینه ساخت آن بیش از ۲۴ میلیارد ریال برآورد شده است.
ممسنی از جمله شهرستانهای کتابدوست فارس بهشمار میرود، در حال حاضر نزدیک به ۲۰درصد از اهالی این شهرستان دانشجو هستند، افزون بر این روستای فهلیان در چهارمین دوره انتخاب روستاهای دوستدار کتاب، به عنوان برگزیده کشوری معرفی شد.
با این حال کتابخانه شهید مطهری، تنها کتابخانه این شهر بود که به کتابدوستان خدمات ارائه میکرد.
کتابخانه استاد شهید مطهری از جمله کتابخانه های باقدمت استان فارس است که در سال ۱۳۴۵ افتتاح شد،ساختمان این بنا به دلیل فرسودگی، نیازمند بازسازی بود که در سال گذشته با همکاری شهرداری نورآباد، ساختمانی متعلق به این سازمان در اختیار کتابخانه قرار گرفت و کتابخانه استاد شهید مطهری به آنجا منتقل شده است.
این کتابخانه هماکنون قریب به ۳۰هزار جلد کتاب و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر عضو فعال دارد.
در سال ۹۸ مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس با تاکید بر اینکه حق اهالی ممسنی برخورداری از کتابخانهای تازه ساخت است، از ایجاد کتابخانهای جدید در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد که با همکاری شورای شهر و شهرداری نورآباد، تمام کتابها به ساختمانی موقت منتقل میشود تا عملیات بازسازی کتابخانه نورآباد آغاز شود.
کتابخانه جدید قرار است در دو طبقه شامل بخش مخزن، نشریات و مرجع، کودک و نوجوان و سالنهای مطالعه مجزا احداث شود.
شهرستان ممسنی به مرکزیت نورآباد در فاصله ۱۵۸ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.