سید حمدالله خواهش نیک روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای این برنامه با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است.
وی افزود: بر همین اساس تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد و معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منعقد شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۸۰۰ سوادآموز مرد و زن این استان در برنامه آموزش مشاغل حضور می یابند.
خواهش نیک عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی به صورت دولتی و غیردولتی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند و در آنها همراه با آموزش سواد پایه مواردی از قبیل مهارت های زندگی، مهارت های اجتماعی و حقوق شهروندی نیز به سوادآموزان آموزش داده می شود.
وی ابراز داشت: امسال در ۶ مرکز یادگیری محلی کهگیلویه و بویراحمد طرح ملی پیوند سواد و زندگی برای سوادآموزان کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود.
خواهش نیک گفت: هدف از اجرای این طرح ملی در کهگیلویه و بویراحمد حرفه آموزی و ایجاد اشتغال برای سوادآموزان استان در راستای کمک به تحقق هر چه بهتر شعار جهش تولید است.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال کهگیلویه و بویراحمد ۹۲.۷ درصد است.