بیرجند - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۱۲ هزار و ۸۵۲ تن گوشت مرغ، نیمه نخست امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های این استان تولید شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، محمد اصغرزاده افزود: این مقدار گوشت از کشتار ۶ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۸۸۹ قطعه مرغ تولید شد.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۵ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۹۱۷ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان خراسان جنوبی انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال سه تا چهار دوره جوجه‌ریزی دارد.

وی اظهار داشت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

اصغرزاده افزود: اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در سه کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاینات کشتار می‌شوند.

۷۸۹ واحد مرغداری گوشتی و ۴۹ واحد مرغداری تخمگذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.