مشهد- ایرنا- معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه هوشمند است که مسیرهای درستی را در پیش گرفته و بسیاری از برنامه هایی را که در اولویت داشته به اتمام رسانده است.

دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف روز پنجشنبه در بازدید از  مراکز پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این دانشگاه موقعیت والایی در بین دانشگاه های کشور از نظر پژوهش دارد.
وی با اشاره به اهمیت چاپ مقاله در مجلات بین المللی ادامه داد: تا زمانی که داده های اساتید و پژوهشگران در یک بستر بین‌المللی در معرض نقد و آزمون قرار نگیرد، مرجعیت علمی آن مشخص نخواهد شد.
معاون وزیر علوم از اهتمام دانشگاه فردوسی مشهد در ایجاد و تقویت دوره های پسادکتری قدردانی کرد و گفت: آیین نامه پسادکتری در ماه های آینده به عنوان یک آیین نامه کلی به تصویب خواهد رسید که سایر دانشگاه های ایران نیز باید براساس این دستورالعمل اقدام کنند.
وی به ابتکار دانشگاه فردوسی مشهد در استمرار تحقیقات دانش‌آموختگان دکتری اشاره کرد و افزود: این اقدام می‌تواند به عنوان الگو برای سایر دانشگاه ها معرفی شود تا دانشجویان دکتری پس از اتمام دوره بتوانند از امکانات و ظرفیت های دانشگاه برای ارتقای پروژه های تحقیقاتی خود بهره ببرند.
رحیمی شعرباف ادامه داد: ظرفیت پذیرش دانشجویان دکتری باید محدود شود و در مقابل باید اقداماتی انجام دهیم که دانش‌آموختگان مقطع دکتری در جامعه رها نشوند و ظرفیت جذب آنها در صنعت و دانشگاه فراهم شود.
وی گفت: اثرگذاری دانشگاه ها در شهر و منطقۀ خود باید در اولویت دانشگاه ها قرار گیرد و رسالت دانشگاه فردوسی این است که تجربیات خود را در اختیار دانشگاه‌های منطقه قرار دهد تا به تدریج بازده علمی دانشگاه های استان نیز ارتقا یابد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این جلسه با معرفی طرح کلان پژوهشی این دانشگاه در سالهای اخیر گفت: معاونت پژوهش و فناوری براساس اکوسیستمی فعالیت می کند که ارزش های آن براساس رهبری در جهان، تاب آوری و رفاه عمومی و اجتماعی تعریف شده است.
دکتر احمدرضا بهرامی افزود: برای رسیدن به این ارزش ها، دانشگاه فردوسی مشهد سه فعالیت عمده پژوهش، نوآوری و تجاری سازی را در اولویت کاری خود قرار داده است که نتیجه آن رضایتمندی دانشگاهیان خواهد بود.