یونس رنجکش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اختصاص بیش از ۱۲میلیارد تومان اعتبار اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و کمک به توسعه کسب و کارها در شهرستان شفت در سال جاری کمتر از 10 درصد آن تاکنون جذب شده است.
وی خاطر نشان کرد: این تسهیلات باید هرچه سریعتر با توجه به ارسال پرونده ها به بانک ها تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد : دولت با تمام محدودیت هایی که در تامین منابع مالی دارد از محل صندوق توسعه ملی اعتباراتی را با بهره کم به منظور ایجاد فرصت های شغلی در مناطق روستایی و همچنین توانمند سازی افراد تحت پوشش نهاد های حمایتی اختصاص داده است.
رنجکش تصریح کرد : در استان گیلان هم به دلیل اهداف تعیین شده در مسیر رفع محرومیت ها در شهرستان شفت میزان این اعتبارات افزایش یافته است اما عدم جذب آنها با گذشت هفت ماه از سال چندان مناسب نیست و نگران کننده است.
دبیر ستاد ویژه پیگیری محرومیت زدایی شهرستان شفت تاکید کرد : بر اساس آمارهای نهادهای حمایتی بیش از ۵۰درصد جمعیت این شهرستان تحت پوشش این نهادها قرار دارند که توانمند سازی افراد تحت پوشش و ایجاد فرصت های شغلی با توجه به استعدادها و موقعیت های شفت از اولویت های دولت و استانداری گیلان در محرومیت زدایی در این شهرستان است.
وی ادامه داد : با توجه به مشکلات اقتصادی و تورم و افزایش قیمت ها پرداخت بهنگام این تسهیلات نقش مهمی در اجرای طرح های اشتغالزایی و رونق کسب و کارها دارد و مدیران بانک باید به این نکته توجه جدی داشته باشند.
رنجکش از فرماندار شهرستان شفت خواست تا با همکاری نهادهای حمایتی نسبت به پیگیری جدی پرداخت این تسهیلات تا یک ماه آینده اهتمام داشته باشند.
به گفته وی ، خروج هر فرد از پوشش نهادهای حمایتی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی بسیاری در خانوارها دارد و علاوه بر آن موجب رفاه و افزایش در آمد خانوارها می شود که باید به اثرات این توانمند سازی توجه بیشتری شود.
دبیر ستاد ویژه پیگیری محرومیت زدایی شهرستان شفت اضافه کرد: البته عملکرد بانک های استان و شهرستان شفت در سال گذشته روند خوبی داشته و اعتبارات پیش بینی شده جذب شده بود.
شفت با دو بخش مرکزی و احمدسرگوراب و چهار دهستان جیرده ، ملاسرا ، چوبر و نصیرمحله و در مجموع ۱۰۲ روستا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
شفت به عنوان شهرستان کمتر توسعه یافته گیلان محسوب شده است.