علی اکبر آرام روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به وجود چهار مهد کودک روستایی و ۲۱ باب مهد شهری در شهرستان، اظهار داشت: هم اینک تنها چهار مهد شهری و یک مهد روستایی فعالیت دارند و مابقی مهدها به علت نبود متقاضی، فعالیتی ندارند.
وی با بیان اینکه ترس والدین از کرونا باعث شده اقبال آنان به سپردن کودکان به مهدها بسیار کاهش پیدا کند، گفت: در هر یک از مهدهای فعال نیز بیش از پنج کودک حضور ندارند که با توجه به بالا رفتن مبالغ اجاره، فعالیت در این شرایط برای موسسان مهدها مقرون به صرفه نیست.
آرام با اشاره به اقدامات بهداشتی انجام شده در مهدهای کودک شیروان افزود: در ورودی مهدها تمام پروتکل های بهداشتی توسط متصدیان اجرا می شود و والدین اجازه ورود به داخل مهد را ندارند و طبق گروه بندی انجام شده کودکان یک روز در میان فقط ۲ ساعت در مهد حضور دارند.
رییس اداره بهزستی شیروان گفت: با توجه به شرایط همه گیری کرونا، برای جبران خسارت این اماکن، به هر نفر نیروی بیمه شده آنها ۱۶۰ میلیون ریال وام ۱۲ درصدی با بازپرداخت ۲۴ ماهه داده شده که ۱۰ مهد کودک این تسهیلات را دریافت کرده اند و مابقی به خاطر اینکه توان پرداخت اقساط را ندارند، در این خصوص اقدامی نکرده اند.
به گفته وی قبل از شیوع کرونا ۲۵ مهدکودک با هزار و ۲۰۰ نفر نیروی فعال و بیش از هزار کودک در شهرستان شیروان فعالیت داشتند که اینک تنها پنج نفر با پنج نفر مربی و در مجموع ۲۵ کودک فعالیت دارند.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی، دارای وضعیت قرمز کرونایی است.
استان خراسان شمالی از ابتدای مردادماه وارد محدوده قرمز همهگیری کرونا شده که این شرایط همچنان تداوم دارد.