«محسن رخصی» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، ارزش این ۱۴۴ گوشی و تبلت اهدایی به دانشآموزان مددجو را بیش از ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.
او همچنین گفت: خیران نیک اندیش ۵۲ گوشی هوشمند، تبلت و لپتاپ به دانشآموزان نیازمند شهرهای اسلامآبادغرب، ثلاث باباجانی، هرسین، سنقر، جوانرود، روانسر، دینور و مناطق ۲ و چهار کرمانشاه اهدا کردند.
رخصی یادآور شد: اکنون بیش از ۱۴ هزار دانشآموز نیازمند در استان تحت حمایت این نهاد هستند، و طبق بررسیها بیش از هفت هزار دانشآموز مددجو کرمانشاهی به شبکه آموزشی شاد دسترسی ندارند که امیدواریم با مشارکت خوب خیران نیک اندیش برای این دانش آموزان تبلت یا گوشی تلفن همراه خریداری شود.
استان ۲میلیون نفری کرمانشاه ۳۳۰هزار دانشآموز دارد که از این تعداد حدود ۲۰۰ هزار نفر زیرپوشش کمیته امداد هستند.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ و تعطیلی فعالیتهای آموزشی مدارس به صورت حضوری، شبکه آموزشی شاد از سوی وزارت آموزش و پرورش به منظور استمرار فرایندهای آموزشی در فضای مجازی و برگزاری کلاسها به صورت آنلاین طراحی شد و دانشآموزان در سراسر کشور فعالیتهای آموزشی خود را از این طریق ادامه میدهند.
به گفته رییس اداره فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش استان؛ کرمانشاه از نظر فعالیت در شبکه شاد فعالترین استان کشور است.
به گفته فرزاد خدایاری ، قرار گرفتن کرمانشاه در جایگاه سوم کشور در حالی است که روستاهای استان قم و البرز که در جایگاه اول و دوم قرار گرفتهاند از نظر پوشش اینترنتی مانند کرمانشاه مشکل آنتندهی ندارند، اما کرمانشاه ۱۱۰ نقطه کور آنتندهی دارد.
براساس اعلام مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه؛ اکنون تمام روستاهای استان به تلفن ثابت ، ۹۰ درصد روستاها به شبکه تلفن همراه و ۸۰ درصد نیز به اینترنت پرسرعت مجهز هستند.