علی اصغر محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه عمده زعفران در بخش مرکزی میامی تولید می شود، افزود:اکنون مزارع زعفران در میامی ۵۰ هکتار بارور و ۱۱ هکتار غیر بارور است.
محمدی با بیان اینکه برداشت گُل زعفران در میامی از اواخر مهرماه آغاز می شود، گفت: میانگین عملکرد تولید بهره برداران ۴.۵کیلوگرم زعفران خشک در هکتار است که برآورد می شود امسال حدود ۲۲۵ کیلوگرم سَرگُل در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی با اشاره به اینکه زمین های حاصلخیز در میامی برای کشت زعفران مناسب است، اظهارداشت : راندمان اقتصادی عملکرد گُل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
زراعت زعفران در شهر میامی و روستاهای آن از حدود ۵ سال قبل آغاز شده است و این محصول به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
از آن جا که ۹۰ درصد جمعیت شهرستان میامی روستایی هستند و به کار کشاورزی اشتغال دارند، کشت این محصول در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تاثیرگذار خواهد بود.
میامی هر سال با تولید حدود ۲۰۰ هزار تن محصولات زراعی و باغی، ۴۰ درصد تولیدات کشاورزی استان سمنان را به خود اختصاص می دهد.
از مجموع ۲۳ هزار هکتار زمین قابل کشت این شهرستان حدود ۱۵ هزار هکتار به گندم دیم و آبی و باقی به کشت فلفل، آفتابگردان ، کلزا ، چغندر قند و انواع حبوبات اختصاص دارد.
شهرستان میامی با جمعیتی حدود ۴۰ هزار تن با ۲ بخش کالپوش و مرکزی در شرق شهرستان شاهرود قرار دارد.