فیروز خدادوستان روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با اُفت آب سفرههای زیرزمینی، کمشدن دبی آب شرب این شهر از تابستان امسال ملموس بوده است و با شروع فصل پاییز، کاهش شدید آب منابع آبی را رقم خورد.
وی از مسوولان شرکت آب و فاضلاب استان درخواست کرد تا با تمهیدات لازم در کمترین زمان ممکن، کمبود آب آشامیدنی این شهر را برطرف کنند.
خدادوستان، بهترین و کم هزینهترین راه تامین پایدار آب شرب این شهر در سه کیلومتری مرکز استان را تخصیص آب از طرح انتقال آب کوهرنگ به شهرکرد عنوان کرد و گفت: اتصال شبکه آب شهر کیان به خط انتقال آب کوهرنگ در مرکز استان در دستورکار قرار داشت، که به دلایل نامعلوم عملیاتی نشد.
وی، کفشکنی و حفر چاه عمیق جدید را راهکار تامین آب موقت این شهر دانست و از مسوولان استان خواست تا این مشکل شهر را با توجه به کاهش شدید فشار آب، به صورت ویژه بررسی و برطرف کنند.
مدیر اداره آب و فاضلاب شهرکیان نیز با تایید افت و قطع آب در برخی از ساعات شبانهروز برای حدود نیمی از مشترکان شهر، اظهار داشت: دبی ۲حلقه چاه تامین آب شهر ۴۰ لیتر در ثانیه است که از نیمه فصل تابستان تاکنون میزان دبی به ۳۰ لیتر در ثانیه کاهش یافته است.
علی یداللهی، از مکانیابی و تعیین پیمانکار برای حفر سومین چاه عمیق این شهر خبر داد و تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب استان برای تامین اعتبار هزینه حفر چاه، شبکهگذاری و اتصال به شبکه آب شهر در کمترین زمان ممکن، هیچگونه محدودیت ندارد.
به گفته وی، با برنامهریزی انجام شده در نیمه دوم امسال، مشکل افت فشار آب شهرکیان برطرف خواهد شد.
مدیر اداره آب و فاضلاب شهرکیان از اختصاص سهمیه آب شرب از طرح انتقال آب بن به بروجن به این شهر خبر داد و افزود: در صورت بهرهبرداری از این طرح ملی در استان، سهم آب شرب این شهر نیز تامین خواهد شد.
وی تعداد مشترکین آب شرب شهرکیان را حدود پنج هزار اشتراک عنوان و تاکید کرد: کاهش و افت آب سفرههای زیر زمینی عمده مشکل کمبود آب این شهر گزارش شده است.
به گزارش ایرنا، شهرکیان با داشتن حدود ۱۵هزار نفر جمعیت در پنج کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.