دکتر محمد علی احمدیان روز دوشنبه همرمان با هفته ملی سلامت بانوان ایرانی (سبا) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زنان میانسال یکی از گروههایی سنی هستند که تحت مراقبت های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
وی ادامه داد: این گروه که در سنین ۳۰ تا ۶۰ سال می باشند، در دوران کرونا نیز تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.
مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد جمعیت زنان میانسال زیرپوشش این دانشگاه را بیش از یک میلیون و ۴۳ هزار نفر عنوان کرد و گفت: ۶۶ درصد از آنان تحت مراقبت های مستمر قرار دارند و بقیه جهت دریافت خدمات همکاری کمتری دارند.
وی افزود: میانگین سنی ابتلا به کرونا در زنان میانسال خراسان رضوی ۴۴ سال است که یک سال کمتر از مردان می باشد.
احمدیان ادامه داد: تاکنون ۱۷۳ زن میانسال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اثر کرونا فوت کرده اند.
وی گفت: گرچه شواهد ملی و بین المللی حاکی از آن است که در همه گیری کرونا، مردانبیشتر در معرض خطر هستند اما تاثیر طولانی مدت این همه گیری، بر سلامتی جسمی، روانی و اجتماعی زنان می تواند آسیب های جدی به خانواده و جامعه وارد نماید.
۲۴ تا ۳۰ مهرماه هفته سلامت زنان ایرانی (سبا) نامگذاری شده است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۳۳۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جانباختگان ناشی از بیماری کووید ۱۹ در کشور به ۳۰ هزار و ۷۱۲ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۴۳۱ هزار و ۳۶۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافتهاند.
"پاندمی کرونا" در جهان تاکنون ۴۰ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۳۷ نفر را بیمار کرده و جان یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۳۰۵ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است.
۳۰ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۵۰۱ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان نیز تاکنون درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با هشت میلیون و ۳۸۸ هزار و ۱۳ بیمار کووید ۱۹ و ۲۲۴ هزار و ۷۳۲ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان و جانباختگان پاندمی کرونا جایگاه سیزدهم را در میان کشورهای جهان دارد.