شهرری - ایرنا - مسئول بسیج طلاب سپاه حضرت رسول (ص) تهران گفت: کار و خدمتی که کارکنان زحمتکش سازمان بهشت زهرا (س) در این شرایط حاد و بحرانی بدون کم و کاست به شهروندان داغدار ارائه می‌کنند، برای نظام اسلامی به آبرو و سرافرازی تبدیل شده و بدون شک از نعمت‌های ویژه الهی است.

حجت الاسلام مجتبی زارعی دلخوش روز سه شنبه در بازدید از بهشت زهرا (س) با بیان اینکه مدیریت این سازمان در شرایط کنونی جهاد در راه خدا است، افزود: سازمان بهشت زهرا (س) اکنون در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارد.  
وی به پیشگامی سازمان بهشت زهرا (س) در بحران کرونا اشاره و خاطرنشان  کرد: ما از روزهای ابتدایی شیوع این ویروس منحوس شاهد زحمات و تلاش‌های مدیریت و پرسنل این سازمان و همکاری مناسب و شایسته با سایر دستگاهها و نهادهای نظام به ویژه سپاه حضرت رسول (ص) بودیم.

این مسئول اظهار داشت: همه مسئولان و دلسوزان نظام و انقلاب از عملکرد سازمان بهشت زهرا (س) به ویژه در بحران بی سابقه و کم نظیر کرونا رضایت دارند.

زارعی با بیان اینکه که بسیج طلاب و  روحانیون و مجموعه طلاب جهادی در کنار شما هستند و اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری و همراهی در این شرایط سخت و بحرانی را دارند، ادامه داد : نام بلند حضرت صدیقه کبری دردانه رسول گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) بدون شک به این مجموعه نظر ویژه دارند و تا کنون هرگونه موفقیت و سرافرازی در این راه دشوار بدون شک با عنایات و توجهات این بزرگوار بوده که این سازمان به نام بلند ایشان مزین است.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از ۲۴۰ روز تلاش شبانه روزی و جهادگونه پرسنل سازمان متبوعش در بحران بی سابقه و تاریخی کرونا گفت: در این ایام سخت و دشوار سپاه حضرت رسول (ص) با برادری بیشترین همراهی و همکاری را با سازمان بهشت زهرا (س) داشته و همواره همراه و پشتیبانی کرده است.  
سعید خال یادآور شد: ما خودمان را برای روزهای سخت‌تری در بحران کرونا آماده کرده‌ایم تا به لطف خدا و تداوم همکاری ها با سایر دستگاه ها به ویژه سپاه تهران از این بحران عبور کنیم.

به گفته خال امور مربوط به ۵۰ درصد متوفیان ویروس منحوس کرونای کشور در بهشت زهرا (س) انجام می شود، و این سازمان  با افزایش ۲ برابری امکانات و نیروی انسانی متخصص و دلسوز بحران موجود را به خوبی مدیریت کرده است.

روزانه چندین نوبت تمامی قسمت های تطهیر و خودروهای حمل متوفیان ضدعفونی و متوفیان کرونایی نیز با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی دفن می شود.

بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران در جنوب تهران واقع شده است و فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.

بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است.