قزوین-ایرنا- استاندار و مسوولان دولتی استان بومت جمهوری کنیا روز سه شنبه در سفر به قزوین با ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری این استان آشنا شدند.

به گزارش ایرنا، هیلاری بارچوک استاندار استان بومت کنیا و هیات دولتی همراه که با هدف آشنایی با ظرفیت های اقتصادی ایران به کشورمان سفر کرده اند امروز در نشستی با مسوولان و جمعی از سرمایه گذاران استان قزوین با ظرفیت های اقتصادی و سرمایه گذاری این استان آشنا شدند.

این نشست به همت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان قزوین و با همکاری و هماهنگی معاونت اقتصادی استانداری و نمایندگی وزارت خارجه در استان قزوین برگزار شد.

جعفر برمکی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا نیز در این نشست حضور پیدا کرد.

مهدی بخشنده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی قزوین در این نشست گفت: قزوین استانی با قابلیت های بالای اقتصادی به شمار می رود و از توانمندی های صنعتی و کشاورزی زیادی برخوردار است.

وی اظهار داشت: این استان در تولید برخی محصولات صنعتی و کشاورزی همچون کاشی و سرامیک، شوینده ها و شیشه و همچنین انگور و کشمش و زیتون رتبه برتر در ایران را داراست و می تواند در صادرات این محصولات و همچنین ارایه خدمات فنی و مهندسی به آفریقا با هیات های تجاری کنیایی همکاری کند.

بخشنده افزود: قزوین از موقعیت جغرافیایی ممتازی برخوردار است و می تواند این فرصت را در اختیار سرمایه گذاران کنیایی قرار دهد تا محصولات خود را به بازار ایران و کشورهای اوراسیا عرضه کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی قزوین اظهار داشت: سرمایه گذاران قزوینی در صورت همکاری مقامات کنیایی می توانند در زمینه های کشاورزی و مبادلات تجاری همکاری های قابل توجهی با فعالان اقتصادی آن کشور داشته باشند.

این مسوول گفت: با وجود استعدادها و ظرفیت های مناسب برای حضور و فعالیت سرمایه گذاران ایرانی از جمله قزوینی در کنیا، مسایل و مشکلات و موانعی پیش روی ایرانی ها برای فعالیت و کار در کنیا وجود دارد که امیدواریم با پیگیری های سفارت کشورمان در نایروبی و توجه ویژه مسوولان این کشور مرتفع شود.

در ادامه این نشست، هیات کنیایی و مسوولان و سرمایه گذاران استان قزوین به تشریح توانمندی ها و ظرفیت های خود برای برقراری همکاری دوجانبه اقتصادی پرداختند.

کنیا با ۵۱ میلیون جمعیت به پایتختی نایروبی در شرق آفریقا قرار دارد.

بومت یکی از ۴۷ استان کنیا و قطب تولید چای در این کشور و همچنین آفریقاست.