محمد اسد مسجدی، دوشنبه در حاشیه افتتاح مرکز بازگشت به تمرین هیات پزشکی فارس در شیراز، با اشاره به اینکه تصمیمها بر اساس شرایط کرونا اتخاذ میشود، افزود: برخی از مسابقهها در زمانی که وضعیت کرونا عادی است برگزار میشود اما مواقعی که این وضعیت خطزناک است، ناگزیر رقابتهای ورزشی لغو میشوند.
وی اضافه کرد: در این زمینه در استانها، ستاد کرونا تصمیم گیرنده اصلی هستند و به هیاتهای پزشکی هم اعلام کردهایم با توجه به اینکه این ستادها نگران سلامتی ورزشکاران هستند، با آنها هماهنگ باشند.
مسجدی، در بخش دیگری از سخنان خود از هیات پزشکی ورزشی فارس به عنوان هیات فعال و پویا کشور نام برد و اظهار داشت: گزارشهایی که در مجمع سالانه ارائه شد، بیانگر عملکرد شفاف این هیات است و آمار ۲۵۰ هزار نفری ورزشکاران بیمه شده در سال ۹۸ حاکی از عملکرد موفق فارس است، هرچند به دلیل شیوع کرونا با افت شمار بیمه شدگان مواجه هستیم.
سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی در مورد افتتاح مرکز بازگشت به تمرین استان فارس هم گفت: این مرکز با هماهنگی این فدراسیون فعالیت خود را آغاز کرده و توصیه ما این است که مرکز باز پروری، بهترین مکان برای پایگاههای ورزش قهرمانی استانهاست و این دو با هماهنگی یکدیگر میتوانند در روند بهبود ورزشکاران آسیب دیده تاثیرگذار باشند.
مرکز بازگشت به تمرین، بهترین کمک به مصدومان ورزشی است
همچنین مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس هم در این آیین اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۰ رقابتهای المپیک و پارالمپیک را پیش رو داریم، افتتاح مرکز بازگشت به تمرین، بهترین کمک به ورزشکاران مصدوم ناشی از تمرین و مسابقه است.
عباس حاجی زاده با بیان اینکه ورزشکارانی که مصدوم میشوند از نظر روحی و روانی دچار مشکل میشوند، گفت: ورزشکاران مصدوم، زمانی که به بازی بر میگردند هر لحظه احساس ترس دارند که مبادا دو باره مصدوم شوند از این رو اینگونه مراکز با کمک دستگاههای مختلف میتواند روحیه و جسم ورزشکاران را به حالت اولیه و عادی بازگرداند.
خدمات مرکز بازگشت به تمرین برای ورزشکاران ملی پوش رایگان است
رییس هیات پزشکی ورزشی فارس هم بیان کرد: خدمات مرکز بازگشت به تمرین برای ورزشکاران ملی پوش و المپیکی رایگان است ضمن اینکه تمام ورزشکاران میتوانند از این مرکزاستغاده کنند.
کاوه باشتی افزود: دوران تمرین در این مرکز برای ورزشکاران بستگی به نوع مصدومیت آنها دارد و میتواند از سه ماه تا ۶ ماه درمان آنها طول بکشد تا دوباره به شرایط مسابقه بازگردند.
وی ادامه داد: حدود هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای تجهیز این مرکز به دستگاههای استاندارد هزینه شده است و ۱۶ ماه نیز به طول انجامید تا این مرکز به مرحله بهرهبرداری رسید.