رضا شکاری روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: تمامی آبهای سطحی ناشی از بارندگیها توسط گروههای کارشناسی به قناتهای اطراف شهر منتقل و یا توسط چاههای جذبی احداثشده، جذب زمین خواهد شد.
وی افزود: در همین رابطه ۵۰ حلقه چاه جذبی طی یک سال گذشته در شهر قنوات ایجادشده تا ذخایر آبی منطقه تقویت شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای هدفمند طرحهای عمرانی شهر قنوات گفت: طرح زیرسازی و آسفالت خیابان امام علی (ع) بهعنوان یکی از ورودیهای اصلی شهر و راه دسترسی شهروندان به مسیرهای مواصلاتی استان با سرعت و همچنین صرفهجویی در هزینهها در عین رعایت استانداردهای تعیینشده در حال انجام است.
شکاری بیان کرد: افزایش کیفیت عبور و مرور، مدیریت آبهای سطحی و کسب رضایت شهروندان، بهعنوان اهداف اصلی طرح زیرسازی و آسفالت بلوار امام علی(ع) مدنظر مجموعه مدیریت شهری قنوات است.
وی همچنین به اجرای همزمان طرحهای آزادسازی املاک در مسیر بلوار حضرت ولیعصر(عج) اشاره کرد و گفت: اجرای این طرحها در جریان همکاری مردم و کسبه شهر قنوات با مجموعه شهرداری و صبوری ایشان در حال انجام و تکمیل شدن است.
شهر قنوات در بخش مرکزی استان قم قرارگرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستاهای حاجیآباد لکها، مرادآباد، والیجرد و حسنآباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابلتوجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به زبان لکی است.
این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرارگرفته است و درگذشته از طریق حفر قنات، آب موردنیاز مردم منطقه تامین میشد و به دلیل همین پیشینه تاریخی به نام شهر قنوات شناخته میشود.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان است؛ بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد.