«فریدون یاوری» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی آتشسوزی منطقه حفاظت شده بیستون از روز جمعه ۲۵ مهر، ماموران یگان حفاظت شهرستانهای کرمانشاه، هرسین و بخش بیستون به منطقه اعزام و در چندین مرحله اطفاء در مناطق مختلف و پس از تلاش فراوان، سرانجام موفق به مهار شعلههای آتش و اطفاء آن شدند.
وی اظهار داشت: از همان روزهای نخستین آتشسوزی در منطقه، همه همکاران استان در حالت آمادهباش قرار گرفتند و اکیپهای مختلفی برای اطفاء حریق به منطقه اعزام شدند.
وی افزود: سختگذر بودن منطقه و وزش باد عملیات مهار آتش را با چالش مواجه کرده بود که خوشبختانه با تلاش شبانهروزی محیطبانان شعلههای آتش در نقاط مختلف منطقه مهار و به طور کامل اطفاء شد.
یاوری اضافه کرد: باوجود اینکه عملیات اطفاء حریق در چندین مرحله و در نقاط مختلف صورت گرفت، وزش باد موجب شعلهور شدن شعلههای آتش در بخشهای دیگری از منطقه میشد که این عامل باعث شد عملیات اطفاء حریق به طول بیانجامد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه گفت: از تمام امکانات موجود از جمله دستگاه دمنده و آتشکوب برای کنترل آتش استفاده شد که بتوان میزان خسارت به پوشش گیاهی منطقه را به حداقل رساند.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
سه منطقه حفاظت شده در استان کرمانشاه شامل منطقه حفاظت شده بیستون با ۵۶ هزار و ۳۱۹ هکتار، بوزین و مرخیل در پاوه با ۲۵ هزار و ۴۷۲ هزار هکتار و قلاجه حدود ۴۳ هزار و ۱۵ هکتار وجود دارد.
در مجموع چهار منطقه شکار و تیراندازی ممنوع نیز به مساحت ۱۶۱ هزار هکتار در استان کرمانشاه وجود دارد.