باقر باقری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در سالجاری ۴۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان بن به کشت زعفران اختصاص یافته است.
وی افزود: زعفران کشتشده در زمینهای کشاورزی به صورت کشت پیازچهای است و کشت آن از طریق بذر هنوز بومیسازی نشده است.
باقری، میانگین برداشت زعفران در هر هکتار زمین کشاورزی شهرستان بن را چهار تا پنج کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال ۱۶۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم محصول زعفران از زمینهای کشاورزی این شهرستان برداشت شود.
وی یادآور شد:در برخی زمینهای کشاورزی با آب، خاک، مدیریت مزرعه و روش آبیاری بهتر میتوان محصول بیشتری از هر هکتار برداشت کرد.
به گزارش ایرنا، سالجاری سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری ۲۳۰ هکتار بود که از این سطح ۴۰ هکتار مختص شهرستان بن است.
با توجه به شرایط اقلیمی در چهارمحال و بختیاری، کشاورزان به سمت و سوی کشت محصولات با نیاز آبی کمتر مانند زعفران هستند.
شهرستان بن ۲۸ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این سطح ۱۰ هزار هکتار دیم و ۱۸ هزار هکتار شامل ۱۴ هزار هکتار زمین زراعی و چهار هزار هکتار زمین باغی است.
بن در ۲۸ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
شهرکرد- ایرنا- مدیر جهادکشاورزی بن از آغاز برداشت زعفران از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: متاسفانه زعفران تولیدی در این شهرستان به صورت خامفروخته و از سوی دلالانی در استانهای دیگر بستهبندی و عرضه میشود که راهاندازی صنایع بستهبندی، تبدیلی و تکمیلی آن ضروری است.