سرهنگ علیرضا قدمی روز سه شنبه در سومین روز از هفته نیروی انتظامی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اظهار این که بیشتر راهوران محله در روستاها ، دهیاران هستند ، افزود : توجیه رانندگان روستا با هدف کاهش تخلفات حادثه ساز، اجرای فعالیت های فرهنگی و آموزشی برای ترویج فرهنگ ترافیک ، مدیریت ترافیک ، ایمن سازی صحنه تصادف در مواقع اضطراری تا رسیدن کارشناسان پلیس راه به محل حادثه از جمله وظایف پلیس راهور محله است.
وی به افزایش تردد خودرویی درجاده های روستایی مازندران طی یک دهه اخیر اشاره کرد و بیان داشت : یکی از اقدامات راهور محله برای پیشگیری از حوادث رانندگی در مسیرهای روستایی ، نظم دهی به تردد ماشین های کشاورزی ، آزادسازی شانه های خاکی در بافت پرتراکم روستایی، آموزش موتورسواران و رانندگان ماشین های کشاورزی برای رعایت نکات ایمنی است.
فرمانده پلیس راه مازندران تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی مانند تابلوهای مختلف اخباری و اخطاری ، نصب سرعت گیر و آرام سازی مسیر با هماهنگی ماموران پلیس راه را از دیگر وظایف راهوران محله برشمرد.
قدمی از کاهش ۵۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در جاده های روستایی مازندران در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و بیان داشت : طبق آمار سال گذشته ۱۲ نفر بر اثر تصادفات در جاده های روستایی استان فوت شدند که این آمار امسال به ۶ نفر کاهش یافت.
طبق آمار رسمی اداره کل راه و شهر سازی مازندران از ۱۰ هزار و ۵۰۰کیلومتر راه های استان حدود ۷ هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی است که چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت است.
مازندران سه هزار و ۵۰۰ روستا دارد که از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰هزار نفری استان حدود ۴۷ درصد در این مناطق سکونت دارند.