کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از راه‌اندازی پویش خرید تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند در استان خبر داد و از خیران، کارکنان ادارات و تمام اقشار مختلف جامعه خواست در این پویش خیرخواهانه برای کمک به ادامه فرایند آموزشی دانش‌آموزان نیازمند شرکت کنند.

«مجید یزدان‌پناه» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا، عنوان این پویش را «من خیر حامی دانش‌آموزان هستم» اعلام کرد و افزود: این پویش با حمایت استاندار کرمانشاه راه‌اندازی شده و  همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، نهادها، ادارات و ارگان‌ها در آن مشارکت دارند.

او گفت: بیش از ۱۵ هزار دانش آموز مددجو شامل ۱۱ هزار و ۷۰۹ دانش‌آموز زیر پوشش کمیته امداد و سه هزار و ۲۹۸ دانش‌آموز زیر پوشش اداره کل بهزیستی استان فاقد تبلت و گوشی هوشمند برای تحصیل در شبکه دانش‌آموزی "شاد "هستند.

او اضافه کرد: اسامی تمام این ۱۵ هزار دانش‌آموز فاقد گوشی هوشمند در کمیته امداد و بهزیستی ثبت شده ‌است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه پویش خرید تبلت برای دانش‌آموزان استان در سطح فرمانداری‌ها شروع شده؛ از ارگان‌ها و دستگاه های اجرایی مانند راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق  اصناف، اتاق بازرگانی، نوسازی مدارس و گمرک که با بنگاه‌های اقتصادی، بازاریان و پیمانکاران پروژه های عمرانی همکاری دارند، خواست آنها را تشویق به مشارکت در این عمل خیر خواهانه کنند.

یزدان‌پناه تشریح کرد: پویش خرید تبلت برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت مانند طرح «آجر به آجر» سازمان نوسازی مدارس است که خیران و افراد به هر اندازه که توانایی دارند می‌توانند کمک کنند.

او همچنین با اشاره به کارهای خیرخواهانه فرهنگیان در ادوار گذشته در رفع مشکلات جامعه، از همه کارکنان و فرهنگیان آموزش و پرورش استان نیز خواست در این پویش مشارکت فعالانه داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به تعطیلی مدارس به خاطر شیوه بیماری کرونا، ابراز امیدواری کرد برای درمان بیماری کرونا هرچه زودتر راهکارهایی پیدا شود.

یزدان‌پناه گفت: آموزش و پرورش استان آمادگی دارد کلاس مدارس روستایی که دانش آموز کمتر از سه، چهار نفر دارد را بازگشایی کند اما اختیار تحصیل حضوری با خانواده‌ها است.

به گزارش ایرنا؛ استان ۲میلیون نفری کرمانشاه ۳۳۰هزار دانش‌آموز دارد و با وجود محرومیت، داشتن ۱۱۰ نقطه کور و عدم پوشش شبکه اینترنت در برخی از روستاها، توانست با زیر پوشش‌بردن ۸۰ درصد دانش‌آموزان در شبکه آموزشی شاد در جایگاه سوم کشور از نظر پوشش این شبکه آموزشی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ و تعطیلی فعالیت‌های آموزشی مدارس به صورت حضوری، شبکه آموزشی شاد از سوی وزارت آموزش و پرورش به منظور استمرار فرایندهای آموزشی در فضای مجازی و برگزاری کلاس‌ها به صورت آنلاین طراحی شد و دانش‌آموزان در سراسر کشور فعالیت‌های آموزشی خود را از این طریق ادامه می‌دهند.

فعالیت‌های آموزشی دانش‌آموزان کرمانشاهی هم مانند سایر نقاط کشور اکنون در این شبکه آموزشی انجام می‌شود اما دانش‌آموزان برخی از روستاهای استان به دلیل عدم و یا ضعیف بودن شبکه اینترنت امکان دسترسی به این شبکه را ندارند اگرچه مسوُولان راهکارهای جایگزینی برای آنها تعریف کرده‌اند.