امیرحسین اخوان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هیات جدید بوکس با شعار اتحاد، همدلی و هم افزایی از اسفند پارسال کار خود را آغاز کرد هر چند در این مدت با کرونا مواجه بودیم و مسائل فنی بوکس تعطیل شد اما فعالیتهای فرهنگی، زیربنایی و زیرساختی را انجام دادیم.
وی با بیان اینکه شهرستانها به عنوان بازوی توانمند نقش مهمی در تبلور بوکسورها دارند ادامه داد: طی این مدت در مهولات، جوین، فریمان، طرقبه شاندیز و خلیل آباد نیز هیات بوکس راهاندازی شده است.
رییس هیات بوکس خراسان رضوی گفت: هیاتهای شهرستانی را به بخش شرقی، غربی تقسیم کردیم و نمایندگانی جهت انجام الگوهای ریزبینانه در نظارت بر عملکرد هیاتهای شهرستان و تسهیل در روابط بین آنها و کمیتههای استان انتخاب شدند. ستاد اجرایی کمیته المپیاد بوکس در راستای ارتقای سطح کیفی و کمی ردههای سنی نونهالان و نوجوانان استان نیز تشکیل شده است.
وی افزود: بزرگترین دستاورد هیات بوکس استان ورود مجموعه تربیت بدنی آستان قدس رضوی به این ورزش است که تفاهمنامه در این خصوص به امضا رسیده است.
اخوان ادامه داد: در چند ماه اخیر، به عنوان نخستین هیات ورزشی بوکس در کشور، وبینارهای آموزشی این رشته را برگزار کردیم. همچنین برگزاری ویدئو کنفرانس با حضور روسای شهرستانهای استان درباره مسائل هیات و تعاملات بین هیات استان و شهرستانها از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی با بیان اینکه هشت یا ۹ باشگاه بدنسازی در شهر مشهد هستند که رینگ بوکس دارند اما مجوزی از هیات ندارند گفت: برای فعالیت قانونی بوکس در این باشگاهها هم در حال امضای تفاهمنامه هستیم.
رییس هیات بوکس خراسان رضوی افزود: هیات بوکس همچنین با حضور فعال در رزمایش مواسات هزار و ۶۰۰ بسته کمک معیشتی به مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون ریال و هر روز ۱۰۰ پرس غذای گرم به مدت ۵۰ روز طی دو ماه نخست امسال بین نیازمندان توزیع کرد.
وی ادامه داد: حمایت از پیشکسوتان و ورزشکاران مدال آور و همچنین قهرمانان بوکس استان که سهمیه کسب المپیک دارند از دیگر فعالیتهای این هیات است و در همین راستا به یکی از بوکسورهای بزرگسال که شانس کسب سهمیه المپیک دارد ۵۰ میلیون ریال کمک هزینه نقدی اهدا شد.
۲ هزار و ۵۰۰ بوکسور، مربی، داور و پیشکسوت بوکس مبتدی و حرفه ای در خراسان رضوی فعالیت میکنند.