جواد نجفی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: در استان ۳۶۰ مهدکودک شهری و روستایی فعال وجود دارد که از این تعداد هماکنون ۱۱۳ مهدکودک فعال است و مابقی به دلیل نداشتن متقاضی و مشکلات مالی از جمله پرداخت اجاره بها و حقوق کارکنان تعطیل شدند.
وی اظهار داشت: در سالهای گذشته مهدهای کودک استان با حضور بیش از ۱۰ هزار کودک فعال بودند که از مجموع مهدهای کودک استان ۱۱۰ مهدکودک در مناطق روستایی و مابقی در مناطق شهری فعال هستند.
نجفی گفت: بیشترین تعدادمهدهای کودک فعال در استان در شهرستان شهرکرد با ۳۱ مهد و لردگان با ۴۵ است که بیشتر مهدهای کودک در شهرستان لردگان روستامهد هستند و حساسیت در خصوص شیوع ویروس کرونا در مناطق روستایی کمرنگتر است.
نجفی افزود: امسال یک هزار و۴۴۵ کودک در مهدهای کودک استان نگهداری میشوند.
وی با اشاره به اجرای طرح حمایتی دولت از موسسان و پرسنل مهدهای کودک با پرداخت بیمه بیکاری تسهیلات کرونا افزود: در استان ۷۶ نفر از مسوولان و پرسنل مهدهای کودک استان از تسهیلات کرونا بهرهمند شدند.
معاون بهزیستی استان اظهار داشت: ۹۰ درصد ساختمان مهدهای کودک زیر نظر بهزیستی استیجاری است و بخشش تمام یا قسمتی از اجاره مهدهای کودک از سوی مالکان و همچنین سازمان بهزیستی به عنوان صاحب ملک در دستورکار قرار دارد.
به گفته وی، هماکنون مهدهای کودک فعال با ظرفیت یک چهارم و یک سوم فعالیت خود را آغاز کردند و رعایت دستورالعمل ستاد ملی کرونا در این مراکز انجام میشود.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.