شکرالله حسن بیگی عصر سه شنبه در حاشیه برگزاری ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران به خبرنگار ایرنا گفت: در یک کار کارشناسی کمبودهای کلاس های درس در استان تهران شناسایی شد و مشخص شد که این استان به ۳۰ هزار کلاس درس نیاز دارد.
وی افزود: این کلاس های درس یا باید ساخته شود و یا نیاز به نوسازی و مقاوم سازی دارد که قرار شد این اقدام با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس، خیرین مدارس و بنگاه های بزرگ اقتصادی از جمله ایران خودرو، سایپا، بانک ها و ... انجام شود.
معاون استاندار تهران ادامه داد: با هماهنگی فرمانداران و آموزش و پرورش شهرستان ها، نیازهای به فرمانداران ابلاغ شد و تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
به گفته وی، در این طرح اقدامات دولت و خیرین مدرسه ساز مناسب بوده اما در بخش مشارکت بنگاه های اقتصادی در این طرح کمرنگ بوده که تلاش داریم بنگاه های خصوصی بزرگ نیز در این طرح اقدامات بیشتری انجام دهند.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: مدرسه سازی و نوسازی مدارس در پایتخت و شهرستان های استان تهران در حال انجام است و تلاش داریم این طرح با سرعت بیشتری انجام شود.
تغییر کاربری مدارس مورد تاکید است
وی در ادامه به شناسایی اماکن با ارزش آموزش و پرورش در پایتخت اشاره کرد و افزود: قانون به اداره کل آموزش و پرورش اجازه داده قسمتی یا تمامی یک مدرسه ارزشمند را بفروشد و به جان آن در دیگر نقطه پایتخت مدارسی احداث کند که این طرح به کمبودهای فضای آموزش و پرورش در تهران و شهرستان ها کمک کند.
معاون استاندار تهران یادآور شد: مثلا در گوشه ای از میدان ونک یک هنرستان وجود دارد که آموزش و پرورش این ملک ارزشمند را بفروشد و مدرسه ای در نقطه دیگر احداث کند.
ششمین شورای آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران به ریاست معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران برگزار شد.
در این جلسه تعرفه هزینه های خدمات تطبیق کارنامه های دوره های مختلف تحصیلی نظام آموزش و پرورش قدیم با دروس نظام جدید تعیین شد.
همچنین متن توافق نامه واگذاری حق العیان املاک دارای کاربری آموزشی توسط شهرداری ها و آموزش و پرورش ابلاغ شد.