تهران- ایرنا- فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: کد اعمال قانون برای رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان در اختیار پلیس قرار دارد اما ما علاقه‌ای به استفاده از این کد نداریم و به تمامی مردم توصیه می‌کنیم که برای حفظ سلامت خودشان مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

سردار «حسین رحیمی» روز سه‌شنبه در برنامه تجلیل از نمونه‌های ترافیکی پایتخت افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی ویترین نیروی انتظامی است و اگر ما بتوانیم نظم شهری را مدیریت کنیم می‌توان با تمام ناهنجاری‌ها مقابله کرد.

وی افزود: ناجا مقتدرانه و با تمام قدرت پای‌کار مدافعان سلامت و مردم ایستاده است و در این راه متأسفانه دو نفر از همکاران ما به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین گفت: در تهران سالانه بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ کشته در تصادفات شهری به‌جا می‌ماند که متأسفانه ۴۷ درصد از آن مربوط به موتورسیکلت‌سواران است که نسبت به سال گذشته این آمار ۱۳ درصد افزایش داشته است.

تهران بیش از هفت میلیون وسیله نقلیه دارد

رئیس پلیس راهور پایتخت در ادامه این همایش گفت: در تهران چهار میلیون خودرو و سه میلیون و ۵۰۰ هزار موتورسیکلت وجود دارد و کنترل تک‌تک این وسایل نقلیه از سوی پلیس اصلاً توجیه ندارد.

سردار «محمد حسین حمیدی» با بیان اینکه: جمعاً بیش از ۳۰ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم اظهار داشت: در سال ۶ هزار تصادف رانندگی اتفاق می‌افتد و متاسفانه در این تصادفات ۱۷ هزار کشته به جا می‌ماند.

وی ادامه داد: ما در کشور دو گروه راننده داریم، یک گروه مبتنی بر قانون هستند و می‌گویند پلیس باید طبق قانون، متخلف را جریمه کند و گروه دوم مردم و کارشناسانی هستند که معتقدند این افراد شاغل هستند و از طریق همین وسایل نقلیه خود کسب درآمد می‌کنند و پلیس نباید با آنها برخورد کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه ما گروه دوم را بیشتر در خیابان‌ها می‌بینیم، اظهار داشت: جریمه و توقیف موتورسیکلت‌ها سخت‌ترین کار برای پلیس است اما چه کنیم که باید به قانون عمل کرد.