همایون شجاعی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: معدن سنگ تزیینی رنگآبی کمیاب فلارد لردگان به دلیل رکود اقتصادی و موانع صادرات تا سال ۹۲ غیر فعال بود که در دولت تدبیر و امید فعال و به چرخه تولید بازگشت.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت لردگان، ظرفیت تولید سالیانه سنگ مرمریت شهرستان را بیش از ۱۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: در صورت آماده شدن زیرساختها و مشارکت بخش خصوصی، کارخانه فرآوری محصول نیز در منطقه راهاندازی خواهد شد.
شجاعی، با اشاره به فعال بودن ۱۵ معدن در شهرستان لردگان در قالب تولید شن و ماسه و گچ با اشتغال مستقیم و غیر مستقیم حدود ۸۰ نفر، تاکید کرد: بخشی از معادن منطقه نیز به دلیل کمبود نقدینگی غیر فعال است.
به گفته وی، در شهرستان لردگان اکنون ۵۷ واحد صنعتی بزرگ ، متوسط و کوچک با اشتغالزایی یکهزار و ۱۰۰نفر در بخش پتروشیمی، تولید خوراک آبزیان و مواد شوینده فعال است و زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری در بخش صنعت شهرستان فراهم شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت لردگان، عبور خط اصلی گاز و برق جنوب به شمال کشور از لردگان و مستعد بودن آب و هوا، زمین مناسب در دشتهای منطقه و قرار گرفتن این شهرستان در مسیر محور شریانی و ترانزیتی جاده اصفهان به خوزستان و محل اتصال فلات مرکزی کشور به جنوب را از جمله مزیتهای سرمایه گذاری شهرستان عنوان کرد.
به گزارش ایرنا،لردگان در ۱۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.