شهرکرد-ایرنا- فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغی استان، امسال ۴۸ مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی قلع و قمع شد.

سرهنگ یوسف باقری روز چهارشنبه در حاشیه جلسه رفع تداخل اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به آزادسازی  پنج هزار مترمربع اراضی کشاورزی در مدت یاد شده، اظهار داشت:۱۸ مورد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در مهرماه امسال با حضور نمایندگان دادگستری، جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی در شهرستان سامان قلع و قمع  اراضی تغیر کاربری شده اجرا شد.

وی افزود: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغی، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سامان در ادامه اقدامات بازدارنده خود از ساخت و سازهای غیر مجاز، علیه تعدادی از متخلفان تغییر کاربری غیرمجاز در عرصه‌های کشاورزی این شهرستان در مرجع قضایی طرح شکایت کرد.

باقری ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده و همکاری مسوولان شهرستانی، احکام قضایی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق روستایی چم عالی، چم زین ، شهر سامان و هوره ،صادر و اجرا شد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی، جرم تلقی می‌شود، افزود: قانونگذار برای افراد خاطی مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته است از این‌ رو باید قبل از اقدام به هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی، مجوزهای لازم و قانونی از سازمان جهادکشاورزی گرفته شود و در غیر این صورت با استناد به قانون حفظ کاربری اراضی، اقدام به تخریب طرح‌های احداثی بدون مجوز می‌شود.

باقری تاکید کرد: با آن دسته افراد سودجو که نسبت به خرید و فروش اراضی کشاورزی و تفکیک اراضی کشاورزی و ساخت و سازهای غیرمجاز در این اراضی اقدام کنند، توسط مسوولان مربوطه با قاطعیت برخورد می‌شود.

وی تاکید کرد: گشت‌های یگان حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت مستمر و جدی بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی با متخلفان انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می‌شود و سطح زیرکشت استان ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهره‌بردار است.