به گزارش روابط عمومی شهرداری ساری ، مصطفی نیک نقش گفت : خرید دستگاه الکتروموتور جدید ، لولهگذاری به طول ۱۵ هزار متر ، حفر چاه جدید ، تعمیر موتورپمپ ، لایروبی چاههای قدیمی ، تجهیز چاههای فاقد پمپ و تابلو برق را بخشی از اقدامات برای ایمن سازی شهر ساری از سیلاب اعلام کرد.
وی با اظهار این که مدیریت سیلابها یکی از مهمترین مباحث در طرحهای مدیریت شهری است که در این راستا طرح جمعآوری آبهای سطحی به دلیل افزایش شدت بارندگیها و تغییرات شرایط جوی موردتوجه قرار گرفت ، تصریح کرد: همسو با اجرای این طرح ها بازدید های میدانی از نقاط حادثهخیز شهر برای پیشگیری از سیلابهای شهری همواره در حال انجام است.
نیک نقش بیان داشت: در حال حاضر ۵۰۰ حلقه چاه سپتینگ در کوچههایی که شیب معکوس دارند حفر و تجهیز شده است که هزینه نگهداری آنها سالانه حدود ۱۰ میلیارد ریال است.
وی با اشاره به دیگر اقدامات صورت گرفته برای مقابله با سیلابهای شهری همزمان با شروع فصل پاییز و زمستان ، ادامه داد: ۵۰ پمپ جهت نوسازی پمپهای فرسوده سطح شهر با اعتباری حدود ۱۰ میلیارد ریال خریداری و به زودی جایگزین میشود.
به گفته معاون خدمات شهری شهرداری ساری، عملیاتی شدن طرح هدایت آبهای سطحی موجب روانسازی تردد خودروها، ارتقای سطح ایمنی معابر، مدیریت به هنگام بحران در شرایط جوی مناسب و رفع خسارتهای احتمالی به تاسیسات خدماتی میشود.
نیک نقش افزود: این معاونت با آمادگی کامل برای مقابله با بارشهای شدید وارد عمل شده و با لایروبی مسیرهای خروجی آب ولوله گذاری در نقاط حساس و آبگیر، از ایجاد مشکلات احتمالی پیشگیری کند.
معاون خدمات شهری شهرداری ساری با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری در مواقع بحرانی از قبیل برف و باران از شهروندان درخواست کرد با رعایت نکات ایمنی و همکاری با عوامل شهرداری در مواقع بارانی، در صورت بروز هرگونه مشکل در محلات و مناطق، موضوع را از طریق شماره تماس ۱۳۷ به مرکز فوریتهای شهرداری اطلاع دهند.
ساری مرکز استان مازندران حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۳۱۰ هزار نفر آنها در شهر ساری زندگی می کنند.